«Φτιάχνουμε λουλούδια» Διαδικτυακό εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για ενήλικες από το ΠΙΟΠ

Οι συμμετέχοντες, χρησιμοποιώντας τα χέρια ή και ειδικές βελόνες, θα φτιάξουν λουλούδια με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον με την τεχνική του felting.

by Times Newsroom

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5/6), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει διαδικτυακό εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης felting για αρχάριους, την Παρασκευή 3 Ιουνίου (ώρες 11:00-12:30).

Οι συμμετέχοντες, χρησιμοποιώντας τα χέρια ή και ειδικές βελόνες, θα φτιάξουν λουλούδια με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον με την τεχνική του felting. Το felt ή αλλιώς κετσές είναι ακατέργαστο μαλλί που χρειάζεται μόνο νερό, σαπούνι και φαντασία, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα υφάσματα.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση EvangelouT@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 40 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για τα υλικά και την εισαγωγή τους στη διαδικτυακή δράση.

Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ
Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα
Τ: 210 3739651-2 |  www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com