Γαλλία – Εκλογές: Αυτό που διακυβεύεται στις 24 Απριλίου είναι κοινωνική επιλογή, επιλογή πολιτισμού, δήλωσε η Λεπέν

Η υποψήφια του Εθνικού Μετώπου υποσχέθηκε ότι εάν εκλεγεί στη γαλλική προεδρία, θα κάνει «τα πάντα για να είναι η Γαλλία δύναμη ειρήνης»

by Times Newsroom

Ο γαλλικός λαός εκφράστηκε, μου έκανε την τιμή να με φέρει στη δεύτερη θέση, απέναντι στον απερχόμενο πρόεδρο», είπε η Μαρίν Λεπέν, στις πρώτες δηλώσεις της μετά το κλείσιμο των καλπών στη Γαλλία και την ανακοίνωση των exit polls.

«Αυτό που διακυβεύεται στις 24 Απριλίου είναι κοινωνική επιλογή, επιλογή πολιτισμού», σημείωσε η υποψήφια του Εθνικού Μετώπου και πρόσθεσε απευθυνόμενη στους πολίτες:

«Από την ψήφο σας εξαρτάται σε όλη τη γαλλική επικράτεια η πρωτοκαθεδρία της γαλλικής γλώσσας και του πολιτισμού, τα ήθη και τα έθιμα και ο τρόπος ζωής των Γάλλων».

Δεσμεύτηκε ότι θα είναι πρόεδρος όλων των Γάλλων πολιτών εάν εκλεγεί στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Υποσχέθηκε ότι εάν εκλεγεί στη γαλλική προεδρία, θα κάνει «τα πάντα για να είναι η Γαλλία δύναμη ειρήνης, να παραμείνει κυρίαρχη και να μπορούν οι Γάλλοι να αποφασίζουν για τους εαυτούς τους και να υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους», ότι θα ελέγξει την μετανάστευση και θα αποκαταστήσει την ασφάλεια για όλους.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com