Γαλλία – Μεταναστευτικός νόμος: Εβδομάδα όλων των κινδύνων για την κυβέρνηση

Το μέλλον του μεταναστευτικού νόμου θα αποφασιστεί σήμερα Δευτέρα από τους βουλευτές και τους γερουσιαστές στην κοινή επιτροπή που έχει συσταθεί.

by Times Newsroom

Χθες βράδυ, η πρωθυπουργός Ελίζαμπεθ Μπορν είχε συνομιλίες «τελευταίας ευκαιρίας» με τους Ρεπουμπλικάνους.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάθισαν οι Éric Ciotti, Olivier Marleix και Bruno Retailleau. Στόχος ήταν να δοθούν δεσμεύσεις προς τη Δεξιά, αποφεύγοντας παράλληλα ένα κείμενο που θα είναι πολύ σκληρό, ώστε να προκύψει ένα σχέδιο που θα παρουσιαστεί στη μεικτή επιτροπή σήμερα.

Η Aurore Bergé, υπουργός Αλληλεγγύης και Οικογένειας της Γαλλίας, δήλωσε ότι ελπίζει να επιτευχθεί μια συμφωνία που θα ανταποκρίνεται στις ανησυχίες του γαλλικού λαού. Αυτές περιλαμβάνουν την “απέλαση των 4.000 παράνομων αλλοδαπών” που η κυβέρνηση δεν μπορεί να απελάσει “επειδή ο νόμος το εμποδίζει”.

Η επιτροπή θα συνεδριάσει στις 5 το απόγευμα. Επτά βουλευτές και επτά γερουσιαστές θα πρέπει να συμφωνήσουν σε ένα τελικό σχέδιο νόμου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com