Γαλλία: Οι…πύργοι του Άιφελ έγιναν δύο – Με ανοιχτό το στόμα οι επισκέπτες

Ο Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι είναι ήδη θεαματικός από μόνος του. Το ότι εμφανίστηκε και ένας δεύτερος δίπλα του αυτές τις μέρες είναι κάτι που άφησε τόσο τους ντόπιους όσο και τους τουρίστες πραγματικά...άφωνους.

by Times Newsroom

Πολλοί άνθρωποι που επισκέπτονται αυτές τις ημέρες τη γαλλική πρωτεύουσα έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά στο μικρότερο αντίγραφο που έχει τοποθετήσει η πόλη του Παρισιού στο Champs de Mars, για να συνοδεύσει ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της σύγχρονης κοινωνίας. Ο δεύτερος πύργος ονομάστηκε «Eiffela» και  είναι μια κατασκευή ύψους τουλάχιστον 33 μέτρων και βάρους 32 τόνων.

Δεδομένου ότι ο δεύτερος πύργος εμφανίστηκε στην θέση του την Πρωταπριλιά, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, πολλοί θεώρησαν ότι οι εικόνες που είδαν στο διαδίκτυο ήταν ψεύτικες, ενώ όσοι μπόρεσαν να δουν τον πύργο από κοντά θεώρησαν ότι επρόκειτο για κάποιου είδους πλάκα.

Όταν όλοι συνειδητοποίησαν ότι ο πύργος υπήρχε και είχε τοποθετηθεί δίπλα στον πύργο του Άιφελ «στα σοβαρά», ο επίσημος λογαριασμός του La tour Eiffel στο Twitter έκανε φάρσα στους χρήστες των social media με μια άλλη ανάρτηση, που έδειχνε μια τσουλήθρα γύρω από το διάσημο αξιοθέατο.

«Δεν είστε έτοιμοι για αυτό! Η ψηλότερη τσουλήθρα στον κόσμο θα εγκατασταθεί στην κορυφή μου από την 1η Ιουλίου!», έγραφε η ανάρτηση.

Ο Πύργος του Άιφελ εγκαινιάστηκε πριν από 134 χρόνια, γι’ αυτό και το αντίγραφο εκτίθεται. Θα είναι εκεί μέχρι τις 10 Απριλίου, οπότε και θα αφαιρεθεί, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com