Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ θέλει πολλή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την εξουσία

«Κάθε πράγμα στον καιρό του» απάντησε στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

by Times Newsroom

Τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με το σύνθημα «Αναγέννηση» εξήγησε ο Παύλος Γερουλάνος«Το κόμμα θέλει πολλή δουλειά» υπογράμμισε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ και απαντώντας στην ερώτηση εάν ο ίδιος νιώθει έτοιμος να γίνει πρωθυπουργός, ο Παύλος Γερουλάνος είπε «είμαι έτοιμος να προετοιμάσω το ΠΑΣΟΚ να διεκδικήσει την εξουσία. Η πορεία αυτή είναι μεγάλη και προετοιμάζεται κάθε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ».

Τονίζοντας ότι δεν τον ενοχλεί καθόλου ο μεγάλος αριθμός υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος ο Παύλος Γερουλάνος μίλησε για τον κ. Δούκα και αν πρέπει να παραιτηθεί από τον δήμο, αναφέροντας πως ο ίδιος έμεινε στον δήμο Αθηναίων 4 χρόνια. «Μπροστά μας έχουμε μια μάχη που δεν τελειώνει στις 6 Οκτωβρίου αλλά στις επόμενες εθνικές εκλογές. Η μόνη μου αγωνία είναι να προετοιμαστεί το ΠΑΣΟΚ για τις επόμενες εκλογές» σημείωσε.

Στην ερώτηση εάν είναι πρόβλημα που ο κ. Δούκας δεν είναι στη Bουλή απάντησε ότι «εξαρτάται πώς θα το χειριστεί κανείς. Έχουμε δυνατή κοινοβουλευτική ομάδα και όποιος και αν είναι ο αρχηγός θα κάνουμε ότι χρειάζεται».

Ερωτηθείς εάν επιδιώξει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ εφόσον εκλεγεί πρόεδρος ΠΑΣΟΚ «Κάθε πράγμα στον καιρό του. Η πρώτη δουλειά είναι να ανοίξει το ΠΑΣΟΚ στον προοδευτικό χώρο. Πρώτα βάζουμε τάξη στο σπίτι μας», είπε χαρακτηριστικά.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com