Γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

...δημιουργικό εργαστήρι για ενήλικες, με τίτλο «Διατροφή με… κέντημα», την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 

by Times Newsroom

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει δημιουργικό εργαστήρι για ενήλικες, με τίτλο «Διατροφή με… κέντημα», την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 (ώρες 11:00-15:00), στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

Συνδυάζοντας το φετινό θέμα του εορτασμού «Μουσεία για την εκπαίδευση και την έρευνα» με το περιεχόμενο της έκθεσης φωτογραφίας «Foodprint», που παρουσιάζεται στο Μουσείο έως τις 30/9/2024, η ομάδα «Α&Β Creating» θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες να κεντήσουν ένα τραπεζομάντηλο αξιοποιώντας συγκεκριμένες τεχνικές. Στη συνέχεια,  το κεντημένο τραπεζομάντηλο θα τοποθετηθεί στον χώρο της έκθεσης, ως μόνιμο συμπλήρωμά της, δημιουργώντας συνειρμούς στον επισκέπτη για την πατροπαράδοτη ελληνική πρακτική του κυριακάτικου οικογενειακού τραπεζιού.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, το Σάββατο 18 Μαΐου η είσοδος στα Μουσεία του Δικτύου ΠΙΟΠ είναι ελεύθερη. Επιπλέον, στα πωλητήρια των Μουσείων ΠΙΟΠ, στο MUSEUMSHOP Αθήνας και στο MUSEUMSHOP Θεσσαλονίκης, τα αντικείμενα θα διατίθενται με έκπτωση 10% και οι εκδόσεις του Ιδρύματος με έκπτωση από 10% έως και 45%.

ΠΙΟΠ | Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού
Όθωνος-Αμαλίας 129, Σπάρτη 231 00
Τ: 27310 89315 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com