Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

by Times Newsroom

Στο πλαίσιο της εικαστικής εγκατάστασης «I found myself within a forest-Ευρέθην εις το δάσος» της Γιούλας και της Όλγας Παπαδοπούλου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5/6), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει καλλιτεχνική δράση, για οικογένειες με παιδιά 6 ετών και άνω, το Σάββατο 15 Ιουνίου (ώρα 11:30-12:30) στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης.

Με αφορμή τον στίχο «Μπήκαμε σε ένα δάσος», από τη Θεία Κωμωδία του Ιταλού ποιητή Δάντη, η αρχαιολόγος Ειρήνη Πυρπάσου παρουσιάζει στους συμμετέχοντες μύθους και παραμύθια που διαδραματίζονται στο δάσος. Στη συνέχεια,  μικροί και μεγάλοι θα ζωγραφίσουν με κάρβουνο και χρώματα ένα δάσος, ακολουθώντας το παράδειγμα του ζωγράφου Ουίλιαμ Μπλέικ  ο οποίος έδωσε χρώμα και μορφή στο εμβληματικό έργο του Δάντη.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια και τα υλικά είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

*Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, η είσοδος στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης θα είναι ελεύθερη για όλους στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27950 31630 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης
Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07, Δημητσάνα
Τ: 27950 31630 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com