Γλύπτης κατάφερε να κατασκευάσει μία πλήρως λειτουργική βάρκα από πάγο

Ένας γλύπτης «πάγωσε» τα social media, όταν εμφανίστηκε να οδηγεί μία πλήρως λειτουργική βάρκα από πάγο, δικής του κατασκευής, σε ένα ποτάμι στην Ρωσία.

by Times Newsroom

Όπως γράφει η New York Post, ο Ivan Karpitsky παρουσίασε το ναυπηγικό του κατόρθωμα μέσω του Instagram, όπου φαίνεται να μπαίνει στη βάρκα του και να την κατευθύνει με το παγωμένο τιμόνι.

Ο Iceman βγήκε για βαρκάδα

Τα μαγευτικά πλάνα δείχνουν αυτόν τον πραγματικό Iceman, να κατευθύνει το παγωμένο καΐκι πάνω στα νερά του ποταμού Tsnyanskoe, έξω από το Μινσκ της Ρωσίας, όπου κατασκευάστηκε.

Η κατασκευή του απαιτούσε από τον Karpitsky να σκαλίσει και να κολλήσει με κόπο μεγάλα κομμάτια πάγου μεταξύ τους και στη συνέχεια να τα διαμορφώσει χρησιμοποιώντας διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, όπως φαίνεται στο viral κλιπ.

Στη συνέχεια σμίλεψε το κυρίως σώμα του σκάφους και άλλα εξαρτήματα χρησιμοποιώντας χαλύβδινους σωλήνες ως σκελετό. Τα αυτοματοποιημένα κουπιά, από την άλλη πλευρά, ελέγχονται τηλεκατευθυνόμενα, δίνοντας στο σκάφος την ψευδαίσθηση της πρόωσης.

Το τελευταίο γλυπτό του Karpitsky έκανε πάταγο στη σελίδα του, αφού ακόμα και οι φανατικοί του δεν περίμεναν κάτι τόσο περίτεχνο. «Είσαι ή τρελός ή ιδιοφυΐα», είπε ένας θαυμαστής ενώ ένας άλλος έγραψε, «Δεν παύεις να εκπλήσσεις».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com