Γυναίκα επέπλεε 2 μέρες σε παγωμένη λίμνη πάνω σε πλαστικό στρώμα – Σώθηκε από θαύμα

Σοβαρά τραυματισμένη και με υποθερμία τη γυναίκα διέσωσε διερχόμενο τρένο

by Times Newsroom

Μια γυναίκα πέρασε δύο ημέρες επιπλέοντας σε ένα πλαστικό στρώμα αέρα στη μέση μιας λίμνης της Οκλαχόμα υπό συνθήκες χιονιά πριν παρασυρθεί ξανά στην ακτή και διασωθεί. Η εγκλωβισμένη κυρία εντοπίστηκε στις γραμμές του τρένου κοντά στη λίμνη Texoma, μια από τις μεγαλύτερες τεχνητές δεξαμενές στις Ηνωμένες Πολιτείες, την περασμένη Πέμπτη 3/2.

Ο μηχανοδηγός Cristhian Sosa και ο μηχανικός τραίνων Justin Luster έκαναν το τυπικό τους ταξίδι με προορισμό από το Μάντιλ, της Οκλαχόμα, στο Ίρβινγκ του Τέξας, όταν είδαν τη γυναίκα να κουνάει τα χέρια της προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή τους, ουρλιάζοντας για βοήθεια και κρατώντας το στρώμα αέρα.

«Ήταν κυριολεκτικά ξαπλωμένη στο έδαφος κουνώντας το ένα χέρι, βασικά το αριστερό της χέρι, εκείνο που δεν ήταν κολλημένο με το σακάκι της και ζητούσε βοήθεια, οπότε καταλάβαμε αμέσως ότι είχε πληγωθεί και χρειαζόταν βοήθεια». είπε ο Sosa.

H εξήγηση που έδωσε για την παράξενη δοκιμασία της

Το πλήρωμα σταμάτησε το τρένο για να βοηθήσει τη γυναίκα. Η γυναίκα, είπε στους υπαλλήλους του τρένου ότι επέπλεε για δύο ημέρες στη λίμνη αφού είχε χωριστεί από έναν άντρα με τον οποίο ήταν μαζί. Οι δυο τους χρησιμοποιούσαν το στρώμα αέρα ως σχεδία για να φτάσουν σε μια βάρκα στη λίμνη.

Η αστυνομία ανέφερε ότι η γυναίκα επέπλεε στο στρώμα αέρα σε απόσταση σχεδόν 2 μιλίων από την ακτή προτού βρει το δρόμο της προς τις γραμμές του σιδηροδρόμου.

Η γυναίκα έδειξε σημάδια υποθερμίας όταν βρέθηκε, τα χέρια της ήταν κομμένα και αιμορραγούσαν και δυσκολευόταν να περπατήσει, είπε το BNSF στο NBC.

«Ήταν κάπως απροσδόκητο, ξέρετε, με τον καιρό που είχαμε, ήμασταν το μόνο τρένο εκεί έξω εκείνη τη στιγμή… και χαίρομαι που μπορούσαμε να είμαστε εκεί τη στιγμή που έπρεπε», είπε ο Luster.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή