H νέα χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix με την «αχρείαστη σκηνή αιμομιξίας» και τις κακές κριτικές

«Αηδιαστικό χιούμορ και ακατάλληλο περιεχόμενο»

by Times Newsroom

Η νέα χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix έχει προκαλέσει διάφορα σχόλια στο διαδίκτυο, καθώς πολλοί μιλούν για την «αχρείαστη σκηνή αιμομιξίας». Οι θεατές έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν δύο αδέρφια αναγκάστηκαν να φιληθούν μεταξύ τους.

Το «Family Switch» προβάλλεται ήδη στο Netflix, πρωταγωνιστούν η Τζένιφερ Γκάρνερ, ο Εντ Χελμς, η Έμα Μέγιερς και ο Μπράντι Νουν και πραγματεύεται την ιστορία μιας οικογένειας, της οποίας οι γονείς αλλάζουν σώματα με τα παιδιά τους, μετά από συνάντηση με μέντιουμ. Το τεράστιο μπέρδεμα τους οδηγεί σε… αστείες καταστάσεις, με μια από αυτές να παρουσιάζεται και στην επίμαχη σκηνή.

Η σκηνή του φιλιού των δύο αδελφιών προκάλεσε φρενίτιδα στα social media. Στη σκηνή παρουσιάζονται οι γονείς, στα σώματα των οποίων έχουν μπει τα δύο αδέρφια, να κάνουν παρέα με ένα άλλο φιλικό ζευγάρι. Κάποια στιγμή, φίλη από την παρέα ισχυρίζεται πως για να παραμείνει ερωτευμένο ένα ζευγάρι, πρέπει να δίνει 12 φιλιά τη μέρα.

Τότε, τα δύο αδέρφια που είναι στο σώμα των γονιών τους, λένε πως «έχουμε ήδη φιληθεί περίπου 14 φορές σήμερα». «Δεν νομίζω, γιατί δεν φιλιέστε τώρα;», τους λέει η φίλη τους. «Νομίζω πως μας έχουν καταλάβει, πρέπει να φιληθούμε». Και έτσι οι γονείς, που στην πραγματικότητα είναι τα δύο αδέρφια, φιλιούνται.

Ένας άνθρωπος που είδε την ταινία αναρωτήθηκε «γιατί το Νέτφλιξ να βάλει αυτή τη σκηνή σε μια χριστουγεννιάτικη, οικογενειακή ταινία», όπως αναφέρεται στο dailymail.co.uk. Άλλοι ανέφεραν πως η σκηνή ήταν «εντελώς αχρείαστη». «Πώς εξυπηρετεί την πλοκή της ταινίας αυτή η σκηνή;» ρωτάει ένας άλλος χρήστης του Χ. «Η άκυρη σκηνή αιμομιξίας στο Family Switch με έπιασε απροετοίμαστο», έγραψαν άλλοι.

«Αηδιαστικό χιούμορ και ακατάλληλο περιεχόμενο»

Παράλληλα, οι κριτικές που έχει δεχτεί η ταινία δεν είναι τόσο θετικές. Το New York Times έγραψε πως η ταινία είναι γεμάτη με «αηδιαστικό χιούμορ» και χαρακτήρισε το περιεχόμενό της «ακατάλληλο».

Συγγραφέας του Hollywood Reporter είπε: «Αν ψάχνετε απλώς να καλύψετε ένα κενό στις διακοπές σας, αυτή η ταινία οριακά περνάει. Μόνο δύο φορές γέλασα δυνατά κατά τη διάρκεια της 100λεπτης ταινίας. Και μάλλον δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, ότι ούτε η συναισθηματική πλευρά του Family Switch είναι δυνατή. Είναι απλά δύσκολο να ενσυναισθανθείς τους χαρακτήρες, που είναι τόσο επίπεδοι και γλυκανάλατοι, που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι φτιαγμένοι από ζάχαρη, και επιλύουν προβλήματα που μόλις και μετά βίας φαίνονται να υπάρχουν. Αλλά πρόκειται για μια ταινία απόλυτα ασφαλή για να παίζει στο παρασκήνιο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com