Η έκρηξη στα σύνορα ΗΠΑ – Καναδά προκλήθηκε πιθανόν από απρόσεκτο οδηγό, δηλώνουν πηγές

Τραγικός απολογισμός ήταν δύο νεκροί, οι επιβάτες του αυτοκινήτου και ένας τραυματισμένος συνοριοφύλακα.

by Times Newsroom

Η έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη γέφυρα Ρέινμποου στους Καταρράκτες του Νιαγάρα, η οποία συνδέει τις Ηνωμένες Πολιτείες με τον Καναδά, πιθανότατα προκλήθηκε από έναν απρόσεκτο οδηγό, σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις, ανέφεραν πηγές που γνωρίζουν το θέμα στο Reuters. Τραγικός απολογισμός ήταν δύο νεκροί, οι επιβάτες του αυτοκινήτου και ένας τραυματισμένος συνοριοφύλακα.

Συγκεκριμένα, η γέφυρα έκλεισε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σήμερα (22/11) το απόγευμα λόγω ενός «συμβάντος» στο οποίο εμπλέκεται ένα όχημα που εισερχόταν στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Μάλιστα ενεργό ρόλο είχε και το FBI καθώς ερευνούσε το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας όπως  μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.

Για το γεγονός ενημερώθηκε ο Λευκός Οίκος, αλλά και ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό. Επίσης ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας Ντομινίκ Λεμπλάν είπε ότι ενισχύθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα και ότι σύντομα θα μιλήσει με τον Αμερικανό ομόλογό του, τον υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας Αλεχάντρο Μαγιόρκας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com