Η πριγκίπισσα Λεονόρ της Ισπανίας ολοκλήρωσε μια περίοδο βασικής στρατιωτικής εκπαίδευσης στη Σαραγόσα

Θα παραμείνει εκεί για έναν χρόνο

by Times Newsroom

Η πριγκίπισσα Λεονόρ ολοκλήρωσε μια περίοδο βασικής στρατιωτικής εκπαίδευσης στη Σαραγόσα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού της Ισπανίας, πριν από λίγες ημέρες. Η 17χρονη διάδοχος του ισπανικού θρόνου ξεκίνησε τον περασμένο μήνα τη στρατιωτική της εκπαίδευση στη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία, όπου θα παραμείνει για ένα χρόνο.

Στη συνέχεια, θα λάβει ναυτική εκπαίδευση με θητεία στο εκπαιδευτικό ιστιοφόρο Juan Sebastián de Elcano ενώ θα ολοκληρώσει την τριετή εκπαίδευσή της στη Γενική Αεροπορική Ακαδημία.

Η πριγκίπισσα της Αστούριας ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της, βασιλιά Φελίπε, καθώς και του παππού της, Χουάν Κάρλος, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στρατιωτικά σε κάθε ένα από τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Μόλις αναλάβει τον θρόνο, θα οριστεί Αρχιστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως αναφέρει το Tatler, στις νέες φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα η 17χρονη πριγκίπισσα φαίνεται να αντιμετωπίζει τα νέα της καθήκοντα με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα. «Είμαι χαρούμενη γιατί ξέρω πόσο πολύ οι Ισπανοί εκτιμούν τις ένοπλες δυνάμεις μας... είναι μια σημαντική στιγμή στη ζωή μου και νιώθω πολύ ενθουσιασμένη και αποφασισμένη να συνεχίσω να μαθαίνω και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου» είχε δηλώσει τον Ιούλιο, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Στις φωτογραφίες κατά την τελετή της ορκωμοσίας ανάμεσα σε 560 δόκιμους, η πριγκίπισσα Λεονόρ στέκεται προσοχή κρατώντας τη νεοαποκτηθείσα σπάθη της. Η Στρατιωτική Ακαδημία ακολουθεί ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με την πριγκίπισσα να είναι ελεύθερη, αν δεν είναι σε κάποια άσκηση, τα Σαββατοκύριακα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή