Προς… έξωση από τον Λευκό Οίκο ο σκύλος των Μπάιντεν – Δάγκωσε μυστικό πράκτορα

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται επίθεση - Σε απόγνωση το προσωπικό

by Times Newsroom

Την πόρτα της εξόδου από τον Λευκό Οίκο θα δει ο δύο ετών Γερμανικός Ποιμενικός της οικογένειας Μπάιντεν, ο οποίος δάγκωσε έναν ακόμη πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών. Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και η αστυνομικός νοσηλεύτηκε στο ιατρείο του Λευκού Οίκου, όπως ανέφερε η Μυστική Υπηρεσία σε ανακοίνωσή της την Τρίτη.

Αυτή είναι η 11η φορά που ο σκύλος δαγκώνει πράκτορα στον Λευκό Οίκο ή στο σπίτι της οικογένειας Μπάιντεν. «Όπως έχουμε σημειώσει και παλαιότερα, ο Λευκός Οίκος μπορεί να είναι ένα αγχωτικό περιβάλλον για τα οικογενειακά κατοικίδια και η Πρώτη Οικογένεια συνεχίζει να εργάζεται για τρόπους για να βοηθήσει τον σκύλο Commander να χειριστεί τη συχνά απρόβλεπτη φύση των εδαφών του Λευκού Οίκου», δήλωσε η Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ, εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν την Τρίτη. «Ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία είναι απίστευτα ευγνώμονες στη Μυστική Υπηρεσία για όλα όσα κάνει για να κρατήσει αυτούς, την οικογένειά τους και τη χώρα ασφαλή», πρόσθεσε. Το σκυλί είναι ο νεότερος από τους δύο Γερμανικούς Ποιμενικούς της οικογένειας Μπάιντεν. Τα άλλα περιστατικά δαγκώματος σημειώθηκαν στο σπίτι του προέδρου και της πρώτης κυρίας στο Ντέλαγουερ.

«Χθες γύρω στις 20.00, ένας αστυνομικός του τμήματος στολή της μυστικής υπηρεσίας ήρθε σε επαφή με ένα κατοικίδιο της Πρώτης Οικογένειας και δαγκώθηκε», δήλωσε ο εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών Άντονι Γκουλιέλμι. Αργότερα είπε στο CNN ότι ο τραυματίας αξιωματικός μίλησε με τη διευθύντρια των μυστικών υπηρεσιών Kimberly Cheatle την Τρίτη και είναι καλά. Τον Ιούλιο, αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου δήλωσαν ότι επιχειρούσαν νέες τεχνικές δέσμευσης και εκπαίδευσης στον Διοικητή, μετά από μια σειρά επιθέσεων σε προσωπικό.

Ο Champ, ο γερμανικός ποιμενικός των Μπάιντεν, πέθανε τον Ιούνιο του 2021 σε ηλικία 13 ετών. Μετά την αναχώρηση του Major και τον θάνατο του Champ το προεδρικό ζεύγος υποδέχθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 στον Λευκό Οίκο τον Commander, που ήταν τότε ακόμη κουτάβι. Πάντως, ο γάτος Willow των Μπάιντεν παραμένει στον Λευκό Οίκο.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com