Η Ρωσία προειδοποιεί την Ουκρανία να μην χτυπήσει την Κριμαία με αμερικανικούς και βρετανικούς πυραύλους

Τέτοια πλήγματα, τα οποία η Ρωσία θεωρεί ότι βρίσκονται εκτός της περιοχής όπου διεξάγει την «ειδική στρατιωτική επιχείρησή» της, όπως την αποκαλεί, στην Ουκρανία, δηλώνουν επίσης ανάμειξη πλήρους κλίμακας των ΗΠΑ και της Βρετανίας στη σύγκρουση, δήλωσε ο Σοϊγκού

by Times Newsroom

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού δήλωσε σήμερα ότι η Ουκρανία σχεδιάζει να επιτεθεί με αμερικανικά συστήματα πυροβολικού HIMARS και με πυραύλους Storm Shadow στην ελεγχόμενη από τη Μόσχα Κριμαία και προειδοποίησε ότι η Ρωσία θα αντεπιτεθεί αν συμβεί αυτό, μετέδωσε το πρακτορείο TASS.

Τέτοια πλήγματα, τα οποία η Ρωσία θεωρεί ότι βρίσκονται εκτός της περιοχής όπου διεξάγει την «ειδική στρατιωτική επιχείρησή» της, όπως την αποκαλεί, στην Ουκρανία, δηλώνουν επίσης ανάμειξη πλήρους κλίμακας των ΗΠΑ και της Βρετανίας στη σύγκρουση, δήλωσε ο Σοϊγκού στο TASS.

Ο Σοϊγκού σημείωσε επίσης ότι το Κίεβο συνεχίζει να επιχειρεί επιθέσεις στις νότιες περιοχές Ντονέτσκ, Ζαπορίζια και Ντονέτσκ, χρησιμοποιώντας επίλεκτους σχηματισμούς που εκπαιδεύονται από ειδικούς του ΝΑΤΟ, καθώς και μεγάλο αριθμό δυτικών όπλων.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή