Η στιγμή που άλογο της βασιλικής φρουράς δαγκώνει την αλογοουρά τουρίστριας

«Προσοχή! Το άλογο μπορεί να κλωτσήσει ή να δαγκώσει. Ευχαριστούμε»

by Times Newsroom

Ένα άλογο της βασιλικής φρουράς της Βρετανίας φαίνεται πως ξύπνησε με άγριες διαθέσεις. Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται πως το άλογο δεν συμπάθησε ιδιαιτέρως μια ανυποψίαστη τουρίστρια που, απλώς, ήθελε να βγάλει φωτογραφία δίπλα σε αυτό.

Ένας φρουρός μαζί με το άλογό του εκτελούν τη βάρδιά τους. Τουρίστες πηγαίνουν γύρω τους και βγάζουν τις καθιερωμένες και κλασικές τουριστικές φωτογραφίες. Δίπλα, διακρίνεται μια επιγραφή που λέει «προσοχή! Το άλογο μπορεί να κλωτσήσει ή να δαγκώσει. Ευχαριστούμε».

Κάποιοι δεν πίστεψαν τα όσα αναγράφονται στην επιγραφή. Ανάμεσα σε αυτούς και η τουρίστρια, η οποία πλησίασε το άλογο, στήθηκε για φωτογραφία, αλλά το άλογο μάλλον δεν είχε όρεξη να ποζάρει.

Έτσι, αρπάζει την αλογοουρά της και της τραβάει τα μαλλιά. Εκείνη έντρομη φεύγει μακριά, ενώ οι υπόλοιποι μένουν σαστισμένοι να κοιτούν το περιστατικό.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή