Η Travelotopos διοργανώνει το απόλυτο exclusive travel event στις 20 Δεκεμβρίου 2023 | The One with the Awards

by Times Newsroom

Η Travelotopos η #1 εταιρία travel tech όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει το απόλυτο exclusive travel event στις 20 Δεκεμβρίου 2023, στις 11:00 στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138.

Η φετινή εκδήλωση αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός, καθώς η Travelotopos γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας της, ενώ θα φιλοξενήσει εκπροσώπους από όλο το παγκόσμιο φάσμα του τουρισμού.

Πιο συγκεκριμένα εκπρόσωποι της GetYourGuide θα μιλήσουν σχετικά με τις ταξιδιωτικές εμπειρίες. Επίσης, εκπρόσωποι της Headout θα συστήσουν στο ελληνικό κοινό την δική τους πλατφόρμα ταξιδιών. Η Marketing Greece θα συμμετέχει σε συζήτηση για τις διεθνείς τάσεις του τουρισμού αλλά και τον τρόπο που ο ελληνικός τουρισμός τις προσαρμόζει και τις αφομοιώνει στα προϊόντα του.

Ένα από τα κεντρικά σημεία της εκδήλωσης θα είναι το ενδιαφέρον fireside chat με συντονιστή τον καταξιωμένο Γιάννη Γιαννακάκη, ιδιοκτήτη της City Contact και της Athens Walking Tours. Σε αυτήν τη συζήτηση, θα αναλυθούν όλες οι εξελίξεις και οι τάσεις της αγοράς με τη συμμετοχή των προαναφερθεισών εταιριών.

Τέλος, η Travelotopos θα αναδείξει την αξία της συλλογής και αξιοποίησης δεδομένων μέσω ενός καινοτόμου business intelligence εργαλείου σε συνεργασία με την Panadvert.

Με την δέσμευση να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, η Travelotopos διοργανώνει το πιο σημαντικό event της χρονιάς για τις ταξιδιωτικές εμπειρίες.. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας, ενώ εμείς συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε τον πήχη του travel tech.

#Upgrade2TheFuture

About Travelotopos

Η Travelotopos είναι μια διεθνής πλατφόρμα απευθείας διαδικτυακών κρατήσεων καθώς και διαχείρισης και διανομής υπηρεσιών όπως περιηγήσεις, δραστηριότητες και αξιοθέατα. Το ισχυρό λογισμικό της σύστημα βοηθά αυτές επιχειρήσεις να αυξήσουν τις online κρατήσεις τους και να αποκτήσουν διασύνδεση με τα μεγαλύτερα παγκόσμια B2B κανάλια (π.χ. GetYourGuide, Viator της TripAdvisor, Tiqets of Airbnb κτλ). Αυτή τη στιγμή η Travelotopos διαχειρίζεται πάνω από 20.000 δραστηριότητες στην Ελλάδα καθώς και σε Ιταλία, Ισπανία, Προτογαλία, Κύπρος και Τουρκία, βοηθώντας έτσι μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να αυξήσουν άμεσα τα έσοδά τους.

tornosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com