Ινδία: Πούλησαν τον 8χρονο γιο τους για να αγοράσουν iPhone – Ήθελαν να γίνουν Instagrammers

Μάλιστα, ο πατέρας ήθελε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα

by Times Newsroom

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Δυτική Βεγγάλη της Ινδίας. Η πληροφορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την αστυνομία, η οποία δήλωσε ότι ένα ζευγάρι πούλησε το μωρό του για να αγοράσει ένα iPhone.

Σύμφωνα με το insider.com, οι δύο γονείς ήθελαν να ακολουθήσουν καριέρα ως travel Instagrammers. Στις δηλώσεις της, η μητέρα του οκτώ μηνών αγοριού ανέφερε πως το ζευγάρι ήθελε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που έβγαλε από την πώληση του γιου του για να ταξιδέψει, με σκοπό να δημιουργήσει περιεχόμενο στο Instagram.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε όταν οι κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να γίνονται καχύποπτοι με τις κινήσεις του ζευγαριού, καθώς οι δυο τους είχαν μόλις αγοράσει ένα ολοκαίνουργιο τηλέφωνο. Η αστυνομία της Δυτικής Βεγγάλης δήλωσε ότι οι Jaydev Ghosh και Sathi πούλησαν το μωρό στην Priyanka Ghosh, η οποία ζει στην ίδια περιοχή.

Τόσο αυτή όσο και η μητέρα έχουν συλληφθεί, δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας. «Μετά από ανάκριση, η μητέρα παραδέχτηκε το έγκλημα και ενημέρωσε ότι αυτή και ο σύζυγός της ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για να κάνουν ταξίδια σε όλη την πολιτεία, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν περιεχόμενο με Reels στο Instagram», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Ευτυχώς, το μωρό διασώθηκε από την αστυνομία και είναι καλά στην υγεία του. Η αστυνομία ισχυρίζεται επίσης ότι ο πατέρας του μωρού προσπάθησε να πουλήσει και το άλλο επτάχρονο παιδί του ζευγαριού, αλλά το σχέδιο δεν υλοποιήθηκε.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο πατέρας του βρέφους δεν έχει συλληφθεί, αλλά αναζητείται από τις αρχές.

Η Παγκόσμια Τράπεζα σημειώνει ότι η Δυτική Βεγγάλη έχει θύλακες υψηλής φτώχειας, γεγονός που μπορεί να ευθύνεται για την υποψία των γειτόνων. Σύμφωνα με έκθεση του 2022 της PRS Legislative Research, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ της περιοχής – δείκτης εισοδήματος – ήταν περίπου 1.600 δολάρια, λίγο περισσότερο από την τιμή ενός ολοκαίνουργιου iPhone 14 στη χώρα εκείνη την εποχή.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com