ΗΠΑ: Μητέρα προσέλαβε εκτελεστή για τον τρίχρονο γιο της

Μια νεαρή μητέρα από τη Φλόριντα συνελήφθη την Τρίτη (18/7) αφού προσπάθησε να προσλάβει εκτελεστή για να σκοτώσει τον γιο της, μέσω μίας ιστοσελίδας που εν τέλει αποδείχθηκε πως ήταν ψεύτικη.

by Times Newsroom

Η Jazmin Paez, 18 ετών, φέρεται να ζήτησε έναν δολοφόνο μέσω της ψεύτικης ιστοσελίδας RentAHitman.com, για να σκοτώσει το τρίχρονο παιδί της.

Η Paez κατηγορείται ότι υπέβαλε φωτογραφίες του μικρού της αγοριού και την ακριβή τοποθεσία που επρόκειτο να βρίσκεται, όπως δείχνουν τα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το NBC Miami.

Οι ανακριτές που υποδύονταν τον μισθωτό δολοφόνο μίλησαν με την Paez για να υλοποιήσουν, δήθεν, το παρανοϊκό σχέδιο. Η μητέρα φέρεται να συμφώνησε να παραδώσει 3.000 δολάρια για τη δολοφονία του γιου της.

Αφού ταίριαξε τη διεύθυνση IP της με το σπίτι της Paez και μίλησε με τη γιαγιά του παιδιού – η οποία επαλήθευσε ότι ο στόχος ήταν το παιδί της Paez – οι αρχές επιχείρησαν να τη συλλάβουν.

Η γυναίκα κατηγορήθηκε για παρότρυνση σε φόνο πρώτου βαθμού και χρήση συσκευής επικοινωνίας για παράνομη χρήση τρίτου βαθμού, όπως δείχνουν τα δικαστικά αρχεία.

Η νεαρή μητέρα κρατείται αυτή τη στιγμή στη φυλακή του Miami-Dade.

Ο γιος της βρίσκεται υπό την ασφαλή κηδεμονία άλλων μελών της οικογένειας, σύμφωνα με τους ανακριτές.

Ο άνδρας που διαχειρίζεται τον πλαστό ιστότοπο μίσθωσης δολοφόνων ήταν αυτός που τους ενημέρωσε για το άρρωστο σχέδιο της Paez, είπαν οι ανακριτές.

Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας προειδοποίησε τους ανακριτές για την…αιμοδιψή μητέρα

Ο Robert Innes – ο οποίος λαμβάνει εκατοντάδες αιτήματα για πληρωμένους δολοφόνους κάθε ημέρα – είπε ότι το αίτημα της Paez ήταν πολύ συγκεκριμένο και επείγον.

«Η δυνατότητα έρευνας ονομάτων και διευθύνσεων και επαλήθευσης του επιδιωκόμενου στόχου σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση. Αυτό για μένα είναι κόκκινη σημαία. Εάν αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται, για μένα αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί και γι’ αυτό το παρέπεμψα [στους ανακριτές]», είπε στο NBC Miami.

Ο Innes ισχυρίζεται ότι η αστυνομία αρχικά δεν έλαβε σοβαρά υπόψη την προειδοποίησή του και μάλιστα απείλησε να του στείλει επιστολή παύσης και παραίτησης, εάν συνεχίσει να επικοινωνεί μαζί τους.

Ο ιστότοπος RentAHitman έχει οδηγήσει στη σύλληψη δεκάδων ανθρώπων.

Ο Innes δήλωσε τον περασμένο μήνα στη New York Post ότι ο ιστότοπός του είναι γεμάτος με πολλά στοχεία, όπως ψευδείς μαρτυρίες «ευχαριστημένων πελατών» και αστείες διαφημίσεις, που θα έπρεπε να «μαρτυρούν» στους θεατές ότι δεν πρόκειται για μια σοβαρή υπηρεσία.

Πολλοί…απελπισμένοι άνθρωποι, ωστόσο, συνεχίζουν να πλημμυρίζουν τα εισερχόμενά του με αιτήματα, ακόμη και όταν παραδίδει συλλήψεις υψηλού προφίλ στους αστυνομικούς.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com