ΗΠΑ: Οργή για τη μεθυσμένη φοιτήτρια που σκότωσε δύο ανθρώπους και γελούσε

Ξεχειλίζει η οργή στις ΗΠΑ για το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει μια μεθυσμένη φοιτήτριας στο Ιλινόις να γελάει αφού παρέσυρε στο θάνατο δύο ανθρώπους με το αυτοκίνητό της.

by Times Newsroom

Το οπτικό υλικό δημοσιεύθηκε στις αρχές του μήνα από το κανάλι Law and Crime Network και καταγράφει, μέσω κάμερας που βρίσκεται στη στολή αστυνομικού, τη στιγμή της σύλληψη της 24χρονης Στέφανι Μελγκόζα έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα της 10ης Απριλίου του 2022.

Το κλιπ που δημοσίευσε στις αρχές του μήνα το κανάλι Law and Crime Network στο YouTube καταγράφηκε από την κάμερα της στολής ενός από τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τη Στέφανι Μελγκόζα μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε στις 10 Απριλίου του 2022.

Όντας σε κατάσταση μέθης, υποβάλλεται σε αλκοτέστ αλλά δεν μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της λόγω της κατάστασης της και κάνει… χιούμορ για τις αντιδράσεις της.

Οι εικόνες αυτές έχουν ξεσηκώσει κύμα οργής στα κοινωνικά δίκτυα κι ενώ λίγο πριν η μεθυσμένη κοπέλα ας χτύπησε και σκότωσε την 43χρονη Άντρεα Ρόσεβιτς και τον 55χρονο Πολ Πράουαντ, έξω από ένα μπαρ στην πόλη Ιστ Πεόρια.

Στο αίμα της Στέφανι βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ τριπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο, ενώ ακούγεται να διαμαρτύρεται στον αστυνομικό που της ζητάει να ακολουθήσει με το βλέμμα της το φως ενός φακού στην τοποθεσία του δυστυήματος. «Στο είπα, είναι δύσκολο… προτιμώ να κάνω το τεστ με το περπάτημα», ακούγεται να λέει σε κάποιο σημείο του βίντεο.

Αλλά η απαράδεκτη συμπεριφορά της Στέφανι συνεχίστηκε όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σεντ Φράνσις προκειμένου να εξεταστεί μετά το δυστύχημα.

Όπως αναφέρει η New York Post , η Μελγκόζα άρχισε να τργουδάει και να χορεύει πάνω στον πάγκο που της είχαν ζητήσει για να εξεταστεί. Στη συνέχεια, εμφανίζεται να ρωτά τον αστυνομικό που είναι παρών πότε θα μπορέσει να πάρει πίσω το αμάξι της προκειμένου να πάει για μάθημα την επόμενη μέρα.

Εκείνος της απαντάει αρχικά ότι το αυτοκίνητό της έχει καταστραφεί. «Δεν θα πάω δηλαδή αύριο στο μάθημα, αυτό μου λες;» ρωτάει ξανά η νεαρή γυναίκα. Παραξενεμένος ο αστυνομικός της εξηγεί ότι πρόκειται να πάει φυλακή επειδή σκότωσε δύο άτομα εκείνη τη νύχτα. «Δεν νομίζω ότι έχεις καταλάβει… Το αυτοκίνητό σου συνδέεται πλέον με τον τόπο ενός εγκλήματος, σκότωσε δύο ανθρώπους», της απαντά ο αστυνομικός.

Τελικά η Στέφανι Μελγκόζα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 14 ετών αφού δήλωσε ένοχη για την πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου υπό την επήρεια μέθης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com