ΗΠΑ: Πυροσβέστες έσωσαν λαμπραντόρ που είχε σφηνώσει σε ρεζέρβα

Ένα αξιαγάπητο λαμπραντόρ, το κεφάλι του οποίου είχε σφηνώσει σε ρεζέρβα λάστιχου, διέσωσαν πυροσβέστες στο νότιο Νιού Τζέρσεϊ.

by Times Newsroom

Την περασμένη Πέμπτη, το πλήρωμα της Εθελοντικής Πυροσβεστικής Εταιρείας του Φράνκλινβιλ, απάντησε σε μια έκτακτη κλήση από ένα σπίτι της πόλης και πληροφορήθηκε πως η Daisy, ένα λαμπραντόρ 11 μηνών, είχε σφηνώσει το κεφάλι της σε ρεζέρβα λάστιχου.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο λαιμός του λαμπραντόρ ήταν βαθιά στη μέση της στεφάνης του ελαστικού. Ευτυχώς όμως η αντίδραση των πυροσβεστών ήταν άμεση, καταστρώνοντας σχέδιο διάσωσης, ενώ παράλληλα έκαναν προσπάθεια να διατηρήσουν την Daisy ήρεμη.

Πώς απελευθέρωσαν το λαμπραντόρ

Σύμφωνα με τον υπολοχαγό Brandon Volpe, το πλήρωμα αρχικά χρησιμοποίησε σαπούνι για να απελευθερώσει το σκυλί, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Εν συνεχεία, οι πυροσβέστες δοκίμασαν φυτικό λάδι. Όταν είδαν πως ούτε και αυτή η μέθοδος είναι ικανή να απελευθερώσει τη Daisy, τοποθέτησαν πλαστική μεμβράνη γύρω από το λαιμό της, με την ελπίδα ότι το λάδι και το σαπούνι θα βοηθούσαν ώστε να γλιστρήσει προς τα κάτω.

Όταν και αυτό απέτυχε, ο Volpe θυμήθηκε ότι είχε κοπτήρες πλάσματος – που χρησιμοποιούνται για την κοπή χάλυβα και μετάλλων – στο σπίτι του. Έτσι, το οι πυροσβέστες έβαλαν την Daisy σε ένα κόκκινο φορτηγό και κατευθύνθηκαν στο γκαράζ του Volpe.

Ο Volpe είπε ότι ο σκύλος «πανικοβλήθηκε λίγο», αλλά του έβαλαν μια πυροσβεστική κουβέρτα γύρω από το κεφάλι και το λαιμό για προστασία. Μέσα σε πέντε λεπτά, η Daisy ήταν ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com