Ηράκλειο: Γυναίκα λιποθύμησε στην ουρά για τις νέες ταυτότητες – Αρνήθηκε να πάει νοσοκομείο

Oυρές έξω από Αστυνομικά Τμήματα και Μέγαρα συνεχίζουν να σχηματίζουν πολίτες, καθώς πηγαίνουν σε καθημερινή βάση για να βγάλουν ταυτότητα παλαιού τύπου, προκειμένου να μην παραλάβουν τη νέα, που θα βγει σε ψηφιακή μορφή.

by Times Newsroom

Μάλιστα, μία γυναίκα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost.gr, λιποθύμησε σήμερα την ώρα που περίμενε στην ουρά.

Αστυνομικοί που αντίκρισαν το περιστατικό, τη μετέφεραν σε ένα σκιερό μέρος και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, αφού συνήλθε πλήρως, αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο και ξανάπιασε θέση στην ουρά, για να βγάλει την ταυτότητά της. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, καθημερινά μπορούν να εξυπηρετηθούν 50 περίπου πολίτες με αποτέλεσμα αρκετοί να πηγαίνουν από το βράδυ στο Μέγαρο και να κοιμούνται στο αμάξι για να ξυπνήσουν πρωί – πρωί και να πάρουν θέση ώστε να προλάβουν να βγάλουν την ταυτότητα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com