Ισραήλ: Νεκρός εργάτης από πύραυλο κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο

Ισραηλινοί διασώστες έκαναν σήμερα λόγο για τον θάνατο ενός ξένου εργάτη, που σκοτώθηκε από πύραυλο, στο βόρειο Ισραήλ, κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο.

by Times Newsroom

Αντιαρματικός πύραυλος έπληξε «ξένους εργάτες σε μια φυτεία», σκοτώνοντας έναν από αυτούς και τραυματίζοντας τουλάχιστον επτά άλλους, ανέφερε σε μια ανακοίνωση η Magen David Adom, το ισραηλινό ισοδύναμο του Ερυθρού Σταυρού.

Δύο τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τους διασώστες, που δεν διευκρίνισαν ποια είναι η εθνικότητα των θυμάτων.

Η προέλευση των πυρών δεν είναι γνωστή προς το παρόν.

Όμως αφότου ξεκίνησε ο πόλεμος στις 7 Οκτωβρίου στη Γάζα ανάμεσα στο Ισραήλ και το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς, ανταλλαγές πυρών ανάμεσα στη Χεζμπολάχ του Λιβάνου, σύμμαχο της Χαμάς, και τον ισραηλινό στρατό σημειώνονται καθημερινά στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και από τις δύο πλευρές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com