Ισραηλινοί πύραυλοι χτύπησαν συνοικία της Δαμασκού – Τουλάχιστον δύο νεκροί

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Συρίας μετέδωσαν πως ισραηλινοί πύραυλοι έπληξαν σήμερα τη συνοικία Καφρ Σούσα στη Δαμασκό.

by Times Newsroom

Τουλάχιστον δύο νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός, από την επίθεση στη Συρία. Στην εν λόγω γειτονιά βρίσκονται συγκροτήματα κατοικιών, σχολεία και πολιτιστικά κέντρα αλλά και ένα μεγάλο, αυστηρά φυλασσόμενο συγκρότημα που χρησιμοποιείται από τις υπηρεσίες ασφαλείας.

Η περιοχή αυτή της Δαμασκού είχε γίνει στόχος ισραηλινής επίθεσης τον Φεβρουάριο του 2023, οπότε και είχαν σκοτωθεί Ιρανοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας SANA μετέδωσε ότι μια «ισραηλινή επίθεση» είχε στόχο ένα κτίριο κατοικιών, αλλά δεν έκανε αναφορά σε θύματα. Δημοσίευσε ωστόσο, μια εικόνα της καμένης πλευράς ενός πολυώροφου κτιρίου.

Μάρτυρες άκουσαν αρκετές εκρήξεις ενώ ασθενοφόρα έσπευσαν στην περιοχή, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο Reuters. Ο ισραηλινός στρατός δεν έχει σχολιάσει ακόμα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com