Ιστορική βραδιά για τη Λάρισα: Το Αρχαίο Θέατρο της πόλης παραδίνεται στο κοινό με μια εντυπωσιακή εκδήλωση

Ένα από τα ελάχιστα μνημεία που βρίσκονται στην καρδιά της πόλης» τόνισε η Λίνα Μενδώνη

by Times Newsroom

Περίπου 800 θεατές, σύμφωνα με το larissanet.gr, βρέθηκαν χθες βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο της πόλης, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, στο επίκεντρο της οποίας ήταν η ενημέρωση για την πορεία ολοκλήρωσης του έργου «Αποκατάσταση Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας Φάση Ε».

Στο Αρχαίο Θέατρο ήταν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, Αντιδήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες, πολιτικό προσωπικό και άλλοι επίσημοι φορείς.

Στην τοποθέτησή της μέσα από το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας, η Υπουργός Πολιτισμού, κα Λίνα Μενδώνη, τόνισε ότι «αποτελεί για μένα μεγάλη χαρά και τιμή που είμαι παρούσα σε μια τόσο σημαντική στιγμή για τη Λάρισα και τους πολίτες της. Το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας,  ένα τόσο ιστορικό μνημείο παραδίδεται στο κοινό…».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της, η κα Μενδώνη, επισήμανε ότι «το συγκεκριμένο Αρχαίο Θέατρο είναι από τα ελάχιστα μνημεία που βρίσκονται όχι απλώς κοντά αλλά στην καρδιά της πόλης», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους αρμόδιους φορείς για την σημαντική προσπάθεια και δουλειά που έχουν καταβάλει τα τελευταία χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com