Ιτούδης: «Ο Αγραβάνης ήταν καταπληκτικός, μάς λείπουν ο Παπαγιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο»

Κρατάω την ψυχραιμία που δείξαμε στις κρίσιμες στιγμές. Πήραμε σημαντικά ριμπάουντ, παίξαμε έξυπνα. Μας λείπουν σημαντικοί παίκτες και ακόμα μεγαλώνουμε ως ομάδα. Είναι μεγάλο τουρνουά με πολύ καλές ομάδες. Δεν είναι εύκολο το γκρουπ. 

by Times Newsroom

Ο Δημήτρης Ιτούδης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Κροατίας τόνισε πως ήταν μια νίκη που θα μάθει πολλά στους παίκτες του εξήρε την εμφάνιση του Αγραβάνη και άφησε πολλές πιθανότητες για συμμετοχή του Παπαγιάννη στην αναμέτρηση του Σαββάτου (3/9) με την Ιταλία

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Κάναμε την πρώτη νίκη μας με αντιξοότητες. Η Κροατία δεν είναι ομάδα που παρατά το παιχνίδι, δεν έχει τέτοια προσωπικότητα. Έχουν εγωισμό, τους δώσαμε και εμείς πράγματα. Εκεί χαλαρώσαμε γιατί είχαμε το +16 στο ημίχρονο. Δεν έχουμε τέτοιου είδους νοοτροπία και αυτό θα μας διδάξει. Το παιχνίδι θα μας δώσει πράγματα για να δούμε στο βίντεο. Έχουν παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πράγματα. Σε ένα τουρνουά είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε έτσι. Πάντα βρίσκουμε κάποιον από τον πάγκο και δίνει κάτι διαφορετικό. Ο Αγραβάνης ήταν καταπληκτικός. Μας λείπουν ο Παπαγιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο Παπαγιάννης είναι καλύτερα, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Έχουμε σεβασμό σε κάθε ομάδα και ο Παπαγιάννης έχει ελπίδες να αγωνιστεί αύριο».

Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου

Τα στοιχεία που κρατάει μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Κροατίας επισήμανε ο Δημήτρης Ιτούδης στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήταν μια πρεμιέρα απέναντι σε μια καλή ομάδα που την σεβόμαστε. Η Κροατία είχε τον έλεγχο στην αρχή. Επανήλθαμε γρήγορα, πήραμε μεγάλη διαφορά. Ίσως το +16 μας χαλάρωσε κάπως, μας δυσκόλεψαν στη συνέχεια οι αντίπαλοι και επέστρεψαν.

Κρατάω την ψυχραιμία που δείξαμε στις κρίσιμες στιγμές. Πήραμε σημαντικά ριμπάουντ, παίξαμε έξυπνα. Μας λείπουν σημαντικοί παίκτες και ακόμα μεγαλώνουμε ως ομάδα. Είναι μεγάλο τουρνουά με πολύ καλές ομάδες. Δεν είναι εύκολο το γκρουπ.

Ήμασταν στατικοί σε κάποια σημεία, μας άφηναν να σουτάρουμε σε πολλές περιπτώσεις. Κάναμε καλή δουλειά στον Ζούμπατς στην αρχή. Ο Μουλαομέροβιτς έκανε εκπληκτικό coaching και χαίρομαι για αυτόν, γιατί πήραμε μαζί και μια Ευρωλίγκα.

Σήμερα η Ελλάδα έδειξε πως μπορεί να βγάλει παίκτες από τον πάγκο, όπως ο Αγραβάνης που βοήθησε επιθετικά και αμυντικά. Αυτό είναι το μεγάλο μας κέρδος Είμαστε όλοι μια γροθιά στην ομάδα».

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com