Καρδίτσα: Η στιγμή της άγριας επίθεσης στον Αγοραστό – Τον προπηλάκισαν, κλωτσιές και γροθιές στο αυτοκίνητό του

Αντιμέτωπος με εξοργισμένους κατοίκους που είδαν ανθρώπους και περιουσίες να χάνονται στην κακοκαιρία Daniel ήρθε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

by Times Newsroom

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έφτασε στην Καρδίτσα στις 11:45 π.μ. το περασμένο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου με ένα μαύρο αγροτικό αυτοκίνητο και εκεί οι κάτοικοι εξαγριώθηκαν, φώναζαν και έβριζαν. Κάποιοι χτυπούσαν το όχημα με κλωτσιές και μπουνιές, αποπειράθηκαν να ανοίξουν την πόρτα και έσπασαν τον καθρέφτη.

Αρχικά δέχτηκε λεκτική επίθεση και στη συνέχεια η ένταση κλιμακώθηκε, ενώ αρκετοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Ένα μέρος των πολιτών προσπάθησε να συγκρατήσει τους υπόλοιπους, που του εκσφενδόνισαν κάποια αντικείμενα και νερά.

Να σημειωθεί ότι το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση αστυνομικής δύναμης, που απομάκρυνε τον Κώστα Αγοραστό, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από τον Παλαμά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com