Καβάλα: Στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της – «Ελάτε, της έχω κάνει κακό…»

Το έγκλημα έγινε το βράδυ της Πέμπτης στις Πηγές του Δήμου Νέστου.

by Times Newsroom

Φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται ο 55χρονος άντρας που χθες το απόγευμα σκότωσε τη 45χρονη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου, ανατολικά της Καβάλας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο 55χρονος άντρας που εργάζεται σε εισπρακτική εταιρεία φέρεται να πήγε στο φαρμακείο της συζύγου του και μετά από έντονη διαφωνία, την στραγγάλισε. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες στα χέρια και το λαιμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο άνδρας κάλεσε στην αστυνομία ζητώντας να μεταβούν δυνάμεις στην επιχείρηση της συζύγου του καθώς, όπως είπε, «της είχε κάνει κακό».

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και σύμφωνα με τους γιατρούς «είναι εκτός κινδύνου».

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, το ζευγάρι, που έχει δύο ανήλικα παιδιά, 6 και 10 ετών, αντιμετώπιζε προβλήματα, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com