Κέβιν Σπέισι: «Με παρενοχλούσε σεξουαλικά και μετά γελούσε», κατέθεσε το θύμα στο πλαίσιο της δίκης

Για 12 σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος τεσσάρων ανδρών που χρονολογούνται μεταξύ 2001 και 2013 δικάζεται στο Λονδίνο ο Οσκαρικός ηθοποιός του Χόλυγουντ και πρωταγωνιστής του “House of Cards " Κέβιν Σπέισι.

by Times Newsroom

Την περίοδο κατά την οποία συνέβη η πλειοψηφία των καταγγελλόμενων περιστατικών, μεταξύ δηλαδή 2004 και 2015, ο 63χρονος ηθοποιός ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Old Vic στο Λονδίνο.

Κατά την διάρκεια της δίκης του Κέβιν Σπέισι o μηνυτής, που τα στοιχεία του δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν σύμφωνα με τη βρετανική νομοθεσία, περιέγραψε λεπτομερώς τις κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού σε μια προηχογραφημένη κατάθεση, η οποία δόθηκε στο δικαστήριο του Southwark Crown στο Λονδίνο.

Κέβιν Σπέισι: Το  θύμα τον χαρακτήρισε «γλιστερό, φιδερό, δύσκολο άτομο»

Ανέφερε ότι η πρώτη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από τον Σπέισι ήταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο, στο δρόμο για το «White Tie and Tiara Ball» στο σπίτι του Έλτον Τζον. Το θύμα στην κατάθεσή του στην αστυνομία χαρακτήρισε τον Σπέισι ως «γλιστερό, φιδερό, δύσκολο άτομο».

Στην συνέχεια, το φερόμενο θύμα ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενους προσπάθησε πέντε ή έξι φορές να βάλει το χέρι του στα γεννητικά του όργανα και μετά του επιτέθηκε με άλλους τρόπους άλλες τόσες φορές, ενώ για να τον αποπλανήσει, του υποσχόταν ότι θα του γνώριζε τους πιο διάσημους stars του Χόλυγουντ.

«Πήγαινε σε πολλά πλούσια πάρτι εκείνη την εποχή, ήταν πολύ διάσημος, μόλις είχε κάνει το American Beauty και ήταν βραβευμένος με Όσκαρ», δήλωσε το θύμα.

«Στο δρόμο για το πάρτι του Έλτον Τζον ήταν αρκετά ανήσυχος να μην τον φωτογραφήσουν και είχε πιει.

Με χτύπησε στα γεννητικά μου όργανα. Μου κόπηκε η ανάσα, γελούσε και αμέσως του είπα ότι πονούσα. Δεν το σχολίασε, γέλασε ξανά και με άρπαξε τόσο δυνατά που κόντεψα να βγω από το αυτοκίνητο» συνέχισε στο πλαίσιο της κατάθεσής του το θύμα.

«Προφανώς είχε πάρει μεγάλη δόση ναρκωτικών. Τον έσπρωξα κι εγώ και του φώναξα να μην το ξανακάνει αυτό, γιατί πραγματικά πονούσα. Γέλασε ξανά και είπε: “Με φτιάχνει αυτό! Είσαι τόσο άντρας”. Ένιωθα πραγματικά αηδιασμένος».

Το φερόμενο θύμα αναφέρει ότι ο Κέβιν Σπέισι προσπαθούσε συνεχώς να τον απομονώνει από τον υπόλοιπο κόσμο για να μπορεί να τον παρενοχλεί ενώ τόνισε ότι προσπάθησε να σβήσει από την μνήμη του τελείως αυτά τα γεγονότα.

Ο άνδρας δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο Σπέισι φαινόταν αρκετά ευαίσθητος και έδειχνε να νοιάζεται αλλά εν συνεχεία, έπειτα από δύο με τρεις εβδομάδες αφότου γνωρίσθηκαν, άρχισε να γίνεται παρενοχλητικός και χυδαίος.

Τον ρωτούσε συνεχώς για την σεξουαλικότητά του, ενώ όπως κατέθεσε τον παρενόχλησε πάνω από 10 φορές.

Συνέχισε λέγοντας ότι κυκλοφορούσε γυμνός μπροστά του και έπιανε συνεχώς ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός του χωρίς την δική του συγκατάθεση, όπως αναφέρει η dailymail.co.uk.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com