Κουμουνδούρου σε Γιώργο Τσίπρα: Τέρμα οι αργομισθίες στον ΣΥΡΙΖΑ

Αυστηρό μήνυμα στον ξάδερφο του πρώην πρωθυπουργού από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

by Times Newsroom

Νέες αναταράξεις στην Κουμουνδούρου μετά τη λύση της σύμβασης του Γιώργου Τσίπρα, ο οποίος είχε έμμισθη σχέση με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. «Με τον Κασσελάκη αργομισθίες τέλος στον ΣΥΡΙΖΑ» έλεγαν από την Κουμουνδούρου, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Απαντώντας για τη διακοπή της σύμβασης, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι «ο Γιώργος Τσίπρας είχε έμμισθη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ως διευθυντής της ΚΟ παρόλο που είχε πάψει να βρίσκεται στη θέση αυτή εδώ και τρεις μήνες». «Ο ίδιος είχε ζητήσει να συνεχίσει να πληρώνεται για έναν επιπλέον μήνα, μετά την αντικατάστασή του και την υποβολή υποψηφιότητας για την ευρωβουλή, ώστε να διατηρήσει την ασφαλιστική κάλυψη κι έμεινε τελικά έμμισθος για πολύ μεγαλύτερο διάστημα από ό,τι είχε ζητήσει».

Οι ίδιες πηγές πρόσθεταν πως «όλα όσα ο ίδιος υποστήριξε ότι δήθεν αποτέλεσαν την αιτία της διακοπής της σύμβασης του, είναι τουλάχιστον προσχηματικά καθώς δεν ήταν εκτός γραμμής» όσων ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, είχε ανακοινώσει στην συνεδρίαση της ΚΟ, την προηγούμενη εβδομάδα».

Σημειώνεται πως η απόλυση του Γιώργου Τσίπρα από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη του κόμματος ήρθε λίγες μόνο ώρες μετά την αντίστοιχη απομάκρυνση και του Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com