Κρεμλίνο: Νωρίς για εκτιμήσεις για το πού θα οδηγήσουν οι συνομιλίες

«Χουλιγκανισμός» η αντιπολεμική διαμαρτυρία στην κρατική τηλεόραση

by Times Newsroom

Είναι πολύ νωρίς για να συζητηθεί η πιθανή έκβαση των συνομιλιών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ανέφερε σήμερα το Κρεμλίνο.

«Το έργο είναι δύσκολο και στην παρούσα κατάσταση το γεγονός και μόνο ότι συνεχίζονται είναι πιθανόν θετικό», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε δημοσιογράφους. «Δεν θέλουμε να κάνουμε προβλέψεις. Περιμένουμε αποτελέσματα».

Η Ρωσία, δήλωσε ο Πεσκόφ, είναι απογοητευμένη που δεν υπήρξε καμία δημόσια δήλωση από αξιωματούχους της Δύσης για το γεγονός ότι σκοτώθηκαν 20 και πλέον άνθρωποι στην ελεγχόμενη από αυτονομιστές πόλη του Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία. Η Ρωσία κατηγόρησε χθες την Ουκρανία ότι πραγματοποίησε επίθεση με πύραυλο εναντίον της πόλης. Η Ουκρανία το αρνήθηκε και δήλωσε ότι ο πύραυλος που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση ήταν ρωσικός.

Αναφερόμενος στην αντιπολεμική διαμαρτυρία στην κρατική τηλεόραση της Ρωσίας, ο Πεσκοφ δήλωσε ότι οι ενέργειες της Μαρίνα Οβσιανίκοβα που διέκοψε ζωντανό δελτίο ειδήσεων στο ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι One για να καταγγείλει τον πόλεμο στην Ουκρανία ισοδυναμούν με «χουλιγκανισμό».

«Όσον αφορά αυτή τη γυναίκα, πρόκειται για χουλιγκανισμό», είπε, επαινώντας το κανάλι One για αυτό που αποκάλεσε την ποιότητα, τον αντικειμενικό και έγκαιρο προγραμματισμό του.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com