Κύκλωμα εξέδιδε δεκάδες αεροσυνοδούς και χρέωνε έως 2.700 ευρώ για 90 λεπτά – Πώς δρούσε για να μην τραβήξει προσοχή

Υπολογίζεται ότι εμπλέκονται περισσότερα από 30 άτομα

by Times Newsroom

Μεγάλο κύκλωμα μαστροπείας εξαρθρώθηκε στο Βιετνάμ, -όπου υπάρχουν αυστηροί νόμοι για την πορνεία-, το οποίο εκμεταλλεύονταν δεκάδες αεροσυνοδούς και χρέωνε τους πελάτες έως και 2.700 ευρώ για 90 λεπτά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η αστυνομία έκανε έφοδο σε πολυτελές ξενοδοχείο στην πόλη Χο Τσι Μιν, όπου έπιασαν επ’ αυτοφώρω τέσσερις γυναίκες και την 26χρονη μαστροπό Βο Θι Μάι Χαν που κανόνιζε τα ραντεβού, ενώ υπολογίζουν ότι το κύκλωμα απασχολούσε περίπου 30 άτομα.

Η 26χρονη εργάζονταν στο παρελθόν στη Vietnam Airlines, ωστόσο εγκατέλειψε την εργασία της για να ασχοληθεί με τη μαστροπεία. Λόγω των επαγγελματικών γνωριμιών που είχε, προσέγγιζε αεροσυνοδούς και τους υπόσχονταν πλούτη, ενώ το ποσό που θα λάμβαναν από τη χρέωση του πελάτη, αντιστοιχούσε περίπου σε έναν μισθό στο Βιετνάμ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι πελάτες πρώτα πλήρωναν τη Βο Θι Μάι Χαν, στέλνοντας λεφτά στον λογαριασμό της και ύστερα εκείνη τους έστελνε στα social media φωτογραφίες συνοδών πολυτελείας, που ήταν ντυμένες ως αεροσυνοδοί και όχι προκλητικά.

Με αυτό τον τρόπο, διάλεγαν την κοπέλα που ήθελαν, ενώ η συναλλαγή δεν εμφανίζονταν ως ύποπτη. Στη συνέχεια, το ραντεβού πραγματοποιούνταν σε μέρος που είχε κανονίσει η 26χρονη.

Μάλιστα, στους λογαριασμούς που διατηρούσε στα social media, δεν διαφήμιζε μόνο την πολυτελή τρόπο ζωής της, αλλά δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες ήταν ντυμένη αεροσυνοδός. Έτσι, προσέγγιζε με ασφάλεια τα άτομα που ήθελε και μπορούσε να τα πείσει, χωρίς να χρειαστεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες, που θα εξέθεταν τη δράση της.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή