Λούτσα: Δέκα άτομα συνελήφθησαν στην Τουρκία για τη δολοφονία των έξι – Καρέ καρέ η στιγμή της σύλληψης

Στη σύλληψη δέκα ατόμων για την υπόθεση της δολοφονίας των έξι Τούρκων σε ενέδρα θανάτου στη Λούτσα προχώρησαν οι τουρκικές αρχές.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANKΑ, 10 μέλη της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια εφόδων που έκανε η αστυνομία σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Οι συλληφθέντες είναι ύποπτοι για ενέργειες που προετοιμάζονταν να κάνουν στην Κωνσταντινούπολη σε αντίποινα για την εξαπλή δολοφονία στην Αρτέμιδα.

Η αστυνομία μάλιστα δημοσίευσε βίντεο με τις εφόδους στα σπίτια των υπόπτων μελών της συμμορίας.

«Για τη δολοφονία 6 μελών της εγκληματικής οργάνωσης Barış Boyun,  ως αποτέλεσμα ένοπλης επίθεσης που έγινε στην Ελλάδα στις 11 Σεπτεμβρίου 2023, 10 άτομα συνελήφθησαν σε επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη με την υποψία ότι τα μέλη της οργάνωσης ετοίμαζαν μια ενέργεια ως αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη», αναφέρει η ανάρτηση του πρακτορείου.

Από μεριάς του, το αστυνομικό τμήμα Κωνσταντινούπολης που πραγματοποίησε την έφοδο ανακοίνωσε πως τα μέλη της οργάνωσης προετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη, λόγω της δολοφονίας έξι μελών της εγκληματικής Οργάνωσης Μπαρίς Μπογιούν στην Ελλάδα στις 11 Σεπτεμβρίου 2023.

«Εκτιμήθηκε ότι προετοιμάζονταν να δράσουν. Συνεπώς, προχωρήσαμε σε ταυτόχρονη επιχείρηση που έγινε σε διευθύνσεις στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Κατά την επιχείρηση 10 ύποπτοι συνελήφθησαν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 4 αδήλωτα όπλα, 85 γεμιστήρες, 6 γραμμάρια ναρκωτικών και περίπου 430.000 τουρκικές λίρες.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή