Μάκρυνε τα μαλλιά μέχρι τη μέση, τα έκανε περούκα και την έδωσε στο κορίτσι του για να μην τον εγκαταλείψει ποτέ

Χρειάστηκαν περίπου 3,5 χρόνια για να αποκτήσουν το κατάλληλο μήκος

by Times Newsroom

Ένας άνδρας διάλεξε ένα ασυνήθιστο δώρο για τη κοπέλα του, γιατί μάκρυνε τα μαλλιά του μέχρι τη μέση και στη συνέχεια τα έκανε περούκα, που την δώρισε στη σύντροφο του, με στόχο να μείνουν για πάντα μαζί.

Ο 31χρονος Cody Ennis βρίσκεται σε χρόνια σχέση με την 27χρονη Hannah Hosking που νοσεί με αλωπεκία και αποφάσισε να τις χαρίσει το συγκεκριμένο δώρο, ώστε να μην αισθάνεται άβολα, επειδή δεν έχει τρίχες στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την New York Post, η γυναίκα εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα σε ηλικία επτά ετών και η κατάσταση επιδεινώθηκε το 2018, χάνοντας κομμάτια με τούφες μαλλιών. Το 2019 ξύρισε το κεφάλι και τα φρύδια της, ενώ τότε γνώρισε τον Cody. «Όταν συνάντησα τον Cody είχε ένα κοντό, χαριτωμένο κούρεμα. Μια μέρα με ρώτησε αν θα ήθελα να μου φτιάξει περούκα με τα μαλλιά του και συμφώνησα», είπε η 27χρονη.

Έτσι, χρειάστηκαν 3,5 χρόνια για να μακρύνουν, ενώ ο άνδρας παρακολούθησε ειδικά βίντεο και ξεκίνησε να διαβάζει για την περιποίηση των τριχών της κεφαλής. Παράλληλα, κοιμόταν με τα μαλλιά μπλεγμένα κοτσίδες, ώστε να μην σπάσει η τρίχα.

Τελικά, έφτασαν μέχρι τη μέση του και ζήτησε να τον κουρέψει ένας ξάδερφος που είναι μπαρμπέρης, ώστε να κοπούν σωστά. Στη συνέχεια, βρήκε μια εταιρεία που φτιάχνει περούκες και πλήρωσε 900 δολάρια.

«Μόλις η περούκα έφτασε στα χέρια μου ξέσπασα σε κλάματα. Είναι το πιο συγκινητικό δώρο που έλαβα ποτέ μου», είπε η Hannah, με τον Cody να προσθέτει πως «το έκανα για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα με χωρίσει ποτέ».

Πλέον, το ζευγάρι σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και ο άνδρας θέλει η αγαπημένη του να φοράει την περούκα την ημέρα του γάμου τους.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com