Μαμά θυμάται την τρομακτική μάχη που έδωσε με τον άνδρα που κατηγορείται ότι σκότωσε την κόρη της

«Μαμά, ο Αντρέ είναι εδώ, έχει όπλο. Πήγαινε στο δωμάτιό σου»

by Times Newsroom

Τις τελευταίες στιγμές που είδε την κορή της ζωντανή, προτού αντιμαχθεί τον άνδρα που τη σκότωσε, έφερε στη μνήμη της μια τραγική μητέρα από την Πενσυλβάνια, Η γυναίκα προσπάθησε να σταματήσει τον δολοφόνο της κόρης της. Στις 16 Μαρτίου, ο 26χρονος Αντρέ Γκόρντον φέρεται να μπήκε με το ζόρι στο σπίτι της Νάνσυ Ντάνιελ, 61 ετών, σε μια τραγωδία που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με μια ένορκη κατάθεση που έλαβε η ιστοσελίδα «HuffPost», ο Γκόρντον σκότωσε την 25χρονη κόρη της Νάνσυ Ντάνιελ, Τέιλορ Ντάνιελ, με την οποία και είχε δύο παιδιά.

Πώς σημειώθηκε η τραγωδία

Η Νάνσι Ντάνιελ είπε ότι η Τέιλορ άρπαξε τα δύο κορίτσια της και κλείστηκε σε ένα υπνοδωμάτιο μαζί τους πριν φτάσει ο Γκόρντον. «Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι είναι η Τέιλορ να με πλησιάζει και να μου λέει: «Μαμά, ο Αντρέ είναι εδώ, έχει όπλο. Πήγαινε στο δωμάτιό σου», είπε η Νάνσι Ντάνιελ σε συνέντευξή της σε τηλεοπτικό κανάλι. Είπε ότι ο Γκόρντον εισέβαλε στο σπίτι της και γκρέμισε την πόρτα του υπνοδωματίου της κόρης της. Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, η μάνα της Τέιλορ βγήκε από την κρεβατοκάμαρά της, αφού άκουσε πυροβολισμούς και χτύπησε τον Γκόρντον με μια ξύλινη λαβή τσεκουριού. Ο Γκόρντον ανταπέδωσε, χτυπώντας τη Νάνσι στο κεφάλι με το όπλο του πριν φύγει από το σημείο όπου έγινε η τραγωδία. Ο αδερφός της Τέιλορ, Τζον Ντάνιελ, ήταν επίσης στο σπίτι τη στιγμή του τραγικού συμβάντος. Μάλιστα, είπε στις Αρχές ότι βρήκε την αδερφή του να μην ανταποκρίνεται και τη μητέρα τους τραυματισμένη στο κεφάλι. Αφού τις βρήκε, έβγαλε τα ανίψια του από το δωμάτιο.

Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, ο θάνατος της Τέιλορ Ντάνιελ συνέβη ακαριαία. «Ζούσε για αυτά τα κορίτσια. Ήταν τα πάντα για εκείνη. Τα προστάτευσε μέχρι το τέλος», είπε η Νάνσι Ντάνιελ στο WPVI-TV. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της ένορκης κατάθεσης, εκτός από την οικογένεια Ντάνιελ, ο Γκόρντον επιτέθηκε και σε μέλη της πατρικής του οικογένειας.

Στις 16 Μαρτίου, λίγα λεπτά προτού η Τέιλορ Ντάνιελ καλέσει την αστυνομία, ο Γκόρντον φέρεται να πυροβόλησε θανάσιμα τη θετή μητέρα του και την έφηβη αδελφή του μέσα στο σπίτι τους στο Φολς Τάουνσιπ. Σχεδόν 10 λεπτά αφότου φέρεται να σκότωσε την άτυχη γυναίκα, ο Gordon λήστεψε έναν άνδρα υπό την απειλή όπλου και έφυγε από την περιοχή με το αυτοκίνητο του θύματος, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση. Αυτό το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Trenton του New Jersey.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Philadelphia Inquirer», ο Γκόρντον μπήκε μέσα σε ένα σπίτι στο Τρέντον, όπου κράτησε αρκετούς ομήρους. Εγκατέλειψε το σπίτι, αλλά συνελήφθη με τα πόδια αρκετά τετράγωνα μακριά, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της Αστυνομίας. Ο Γκόρντον αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο, διάρρηξη και επίθεση στην Πενσυλβάνια. Στο Νιου Τζέρσεϊ, αντιμετωπίζει επίσης πολλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του γενικού εισαγγελέα του Νιου Τζέρσεϊ.

Η οικογένεια Ντάνιελ είπε στο «The Philadelphia Inquirer» ότι ο Γκόρντον και η Τέιλορ Ντάνιελ ήταν σε σχέση για τουλάχιστον επτά χρόνια, αλλά η Τέιλορ εγκατέλειψε τον Γκόρντον, επειδή συμπεριφερόταν παράλογα. Σημειώνεται ότι είχε σταματήσει να βλέπει τις κόρες του από τον Ιούνιο του περασμένου έτους. Η αστυνομία δεν ανέφερε ξεκάθαρα κίνητρα πίσω από το περιστατικό.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Falls Township Nelson Whitney είπε στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα ότι, ενώ ο ύποπτος είχε απασχολήσει τις Αρχές για μικρουποθέσεις με το νόμο, «δεν υπήρχε τίποτα που να δείχνει ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του WPVI, δεν ορίστηκε ημερομηνία για την επόμενη ακρόαση στην Πενσυλβάνια, αλλά ο Γκόρντον θα επιστρέψει στο δικαστήριο του Νιου Τζέρσεϊ την Πέμπτη για την ακρόαση κράτησης. Σύμφωνα με μια ξεχωριστή ένορκη κατάθεση πιθανής αιτίας, που επικαλείται το WPVI, οι αρχές της Πενσυλβάνια πιστεύουν ότι ο Γκόρνταν είχε αποκτήσει ένα «όπλο φάντασμα», που χρησιμοποιήθηκε για τη ληστεία αυτοκινήτου αλλά και τη δολοφονία.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com