Με μήνυση απαντά ο Κώστας Καραγκούνης για την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια

Τη νομική οδό ακολουθεί ο Κώστας Καραγκούνης διώκοντας αυτόν, που «ξεπερνώντας κάθε νοσηρή φαντασία» ενέπλεξε το όνομά του στη φρικώδη υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια. «Δεν γνωρίζω τον Ηλία Μίχο» ξεκαθαρίζει.

by Times Newsroom

«Αυτό που γίνεται είναι πραγματικά πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία και δεν μπορούσα βεβαίως να το αφήσω έτσι. Πέρα από πολιτικοί, είμαστε και άνθρωποι» τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης σε ανάρτησή του με την οποία γνωστοποιεί ότι προσέφυγε στη Δικαιοσύνη εναντίον του προσώπου που αποπειράθηκε να τον εμπλέξει στο έγκλημα εναντίον της 12χρονης στα Σεπόλια.

Μάλιστα ο κ. Καραγκούνης τονίζει ότι «από τη στιγμή που ξεκίνησε η έρευνα της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος άρχισαν να κατεβάζουν τους λογαριασμούς »φαντάσματα». Πρώτα σπιλώνουν ανώνυμα και μετά εξαφανίζονται».

Με την αποκρουστική υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια να έχει επανέλθει στο προσκήνιο με τις νέες συλλήψεις και προφυλακίσεις εγκληματιών που βίασαν το παιδί, αναρτήσεις στα social media αναφέρονταν στο πρόσωπο του Κώστα Καραγκούνη κατηγορώντας τον για σχέσεις με τον παιδοβιαστή και μαστροπό Ηλία Μίχο και αφήνοντας υπονοούμενα.

Ο κ. Καραγκούνης μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Alpha 9,89 ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζω τον Ηλία Μίχο. Απαντώντας δε στο επιχείρημα που επίσης διακινείτο στα social media ότι εξαφανίστηκε από τη δημόσια ζωή από τη στιγμή που άρχισαν να διακινούνται οι φήμες αυτές, το αντικρούει αναφέροντας τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές  στις οποίες έχει συμμετάσχει τον τελευταίο καιρό δεδομένου ότι βρισκόμαστε και σε προεκλογική περίοδο.

«Ως παιδί πολύτεκνης οικογένειας, αλλά και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος στα αδικήματα που αφορούν στην παιδική κακοποίηση. Για αυτό εισηγήθηκα να υπόκεινται σε ποινή ισοβίων δεσμών. Για μένα, λοιπόν, αυτό που συνέβη ήταν τόσο σκληρό απέναντι στην προσωπικότητά μου, που δεν θα μπορούσα να το αφήσω χωρίς έλεγχο» τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή