Μεγιστάνας της τεχνολογίας προκάλεσε σάλο στο Twitter – «Προσέφερα 100.000 στη γυναίκα που καθόταν δίπλα μου στο αεροπλάνο…»

Ένας Αμερικανός μεγιστάνας της τεχνολογίας προκάλεσε σάλο στο Twitter, όταν ο ίδιος έγραψε πως προσέφερε 100.000 δολάρια στη γυναίκα που καθόταν δίπλα του σε μία πτήση.

by Times Newsroom

Ο επιχειρηματίας Στιβ Κιρς έγραψε στο Twitter την περασμένη Παρασκευή (10/3): «Είμαι σε μία πτήση της Delta Airlines αυτή την στιγμή. Η γυναίκα που κάθεται δίπλα μου αρνήθηκε την προσφορά μου των 100.000 δολαρίων που της έκανα για να βγάλει την μάσκα προστασίας της». Ο Κιρς είναι γνωστός αμφισβητίας των υγειονομικών μέτρων που ελήφθησαν σε όλο τον πλανήτη για την αναχαίτιση της πανδημίας του Covid, ενώ υπήρξε πολύ ενεργό μέλος του «αγώνα» κατά των εμβολίων.

Ο επιχειρηματίας συνόδευσε τη δημοσίευσή του με μία σέλφι στην οποία χαμογελούσε. Δεν αποκάλυψε, ωστόσο, το για πού ταξίδευε.

Ο Κιρς είναι ένας βετεράνος της Silicon Valley, ο οποίος φέρεται να εφηύρε μία από τις πρώτες εκδοχές του ποντικιού που χρησιμοποιούμε στον υπολογιστή, το 1980.

Αργότερα ίδρυσε την Frame Technology Corp, η οποία αγοράστηκε από την Adobe το 1995 και δημιούργησε τη μηχανή αναζήτησης Infoseek, η οποία πουλήθηκε στη Disney το 1999. Η περιουσία του υπολογιζόταν το 2007 στα 230 εκατομμύρια δολάρια.

Το 2020, ο Κιρς δημιούργησε ένα ερευνητικό ταμείο για πιθανές θεραπείες για τον Covid, δωρίζοντας 1 εκατομμύριο δολάρια στο εγχείρημα, σύμφωνα με το MIT Technology Review. Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι έκτοτε έγινε σκεπτικιστής σχετικά με τα εγκεκριμένα εμβόλια για τον Covid και έχει διαδώσει «παραπληροφόρηση» σχετικά με την πανδημία στο διαδίκτυο.

Το προφίλ του στο Twitter, στην οποία περιγράφει τον εαυτό του ως «αφηγητή της αλήθειας» και «κριτικό στοχαστή», είναι γεμάτο με συνδέσμους και άρθρα που επίσης εκφράζουν δυσπιστία για τα μέτρα κατά του κορονοϊού και τις «πρακτικές συγκάλυψης».

Ο Κιρς συνόδευσε το αρχικό του tweet με ένα μακρύ «νήμα» δημοσιεύσεων που εξηγούσε περαιτέρω την αλληλεπίδρασή του με την…μασκοφόρο ταξιδιώτισσα.

«Ξεκίνησα την προσφορά στα 100 δολάρια», έγραψε ο επιχειρηματίας. «Και τόνισα ότι όταν αφαίρεσε τη μάσκα για φαγητό και ποτό, θα μπορούσε να μολυνθεί με μια αναπνοή.

Έβγαλε τη μάσκα της μόλις σερβιρίστηκε το πρωινό!!!! Γιατί όλοι ξέρουν ότι δεν μπορείς να μολυνθείς ενώ τρως!!» πρόσθεσε σαρκαστικά, προτού καταλήξει: «Ίσως την επόμενη φορά να κάτσω δίπλα σε κάποιον που είχε λογαριασμό στη Silicon Valley Bank».

Το νήμα του Κιρς στο Twitter έγινε γρήγορα viral, με πολλούς να κατηγορούν τον εκατομμυριούχο για τη συμπεριφορά του.

«Τι κακομαθημένος άνδρας! Βάζω στοίχημα ότι η κυρία θα ήθελε να είχε μία άλλη θέση», απάντησε ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Παρενοχλήσατε μια γυναίκα που κοίταζε τη δουλειά της σε έναν περιορισμένο χώρο, όπου δεν μπορούσε να ξεφύγει από εσάς…. Υπέροχο», σχολίασε ένας άλλος, με άλλους χρήστες να αποκαλούν «αλαζονικό» και «ανόητο» τον επιτυχημένο επιχειρηματία.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com