Μελόνι για εκλογές στη Γαλλία: «Θέλω να συγχαρώ την Εθνική Συσπείρωση και τους συμμάχους της»

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον πρώτο γύρο των γαλλικών εκλογών

by Times Newsroom

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι έκανε δηλώσεις σχετικά με τον χθεσινό πρώτο γύρο των γαλλικών βουλευτικών εκλογών.

«Θέλω να συγχαρώ την Εθνική Συσπείρωση και τους συμμάχους της για την ξεκάθαρη επικράτηση. Όσο για τον δεύτερο γύρο, προσεγγίζω πάντα με σεβασμό τις πολιτικές και εκλογικές δυναμικές των άλλων χωρών», τόνισε η Ιταλίδα πρωθυπουργός. Πάντα με αναφορά στην κρίσιμη αυτή αναμέτρηση, η Τζόρτζια Μελόνι πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι, πάντως, με ένα σκηνικό έντονης πόλωσης όπου, ασφαλώς, προτιμώ την δεξιά».

«Και στη Γαλλία ξεπεράστηκαν οι φραγμοί ανάμεσα στις δυνάμεις που είναι εναλλακτικές στην αριστερά. Για πρώτη φορά, το κόμμα της Λεπέν είχε συμμάχους ήδη από τον πρώτο γύρο και μου φαίνεται ότι και οι Ρεπουμπλικάνοι δεν προτίθενται να συμμετάσχουν στο λεγόμενο ρεπουμπλικανικό μέτωπο», ολοκλήρωσε η επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης.

Πηγή: ΑΠΕ

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com