Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Με ποντιακή λύρα το τελευταίο «αντίο» στο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Χαραλαμπίδη είπαν στο Α Νεκροταφείο συγγενείς φίλοι και συνοδοιπόροι στην πολιτική πορεία του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

by Times Newsroom

Στην κηδεία του ιστορικού στελέχους το «παρών» έδωσαν αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Δημήτρης Μάντζος, ο Παύλος Χρηστίδης, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος και άλλοι, ενώ παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Στέφανος Τζουμάκας ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ καθώς και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Με ποντιακή λύρα και τιμητικό άγημα το τελευταίο αντίο στο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ
Τελεστηκε η εξοδιος ακολουθια του ιστορικου στελεχους του ΠΑΣΟΚ Μιχαλη Χαραλαμπιδη

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης το 1994 πρότεινε στη Βουλή να υιοθετηθεί η 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας, έτσι το ποντιακό στοιχείο στην κηδεία του ήταν έντονο. Το φέρετρο ήταν σκεπασμένο με την σημαία του Πόντου, ενώ το περιτριγύριζε τιμητικό άγημα Ποντίων με λυράρη, ο οποίος τραγούδησε ποντιακά.

Η οικογένεια του εκλιπόντος ζήτησε αντί στεφάνων τη στήριξη για την ανοικοδόμηση της μικρής εκκλησίας του χωριού του Μιχάλη Χαραλαμπίδη, το οποίο κάηκε στις πρόσφατες πυρκαγιές στον Έβρο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com