Μίκυ Μάους: Ομορφαίνει τους αιθέρες μαζί με την παρέα του

Ο Μίκυ Μάους και η παρέα του πετούν στους ουρανούς με την Alaska Airlines

by Times Newsroom

Η αεροπορική εταιρεία Alaska Airlines ανακοίνωσε ότι το τελευταίο της θεματικό αεροσκάφος αντλεί έμπνευση από τη Disneyland και συγκεκριμένα το Mickey’s Toontown στο διάσημο θεματικό πάρκο στο Anaheim της Καλιφόρνια.

Γι’ αυτό και το νέο της αεροσκάφος έχει αναπαραστάσεις με τον Μίκυ Μάους.

Το αεροπλάνο, με το όνομα «Mickey’s Toontown Express», θα αναλαμβάνει δρομολόγια στο δίκτυο της Alaska Airlines. Αυτή είναι η όγδοη σειρά της εταιρείας σε συνεργασία με το Disneyland Resort.

Το θεματικό αεροσκάφος εκτός από τον Μίκυ, τη Μίνι, τον Γκούφι, τον Πλούτο, τον Ντόναλντ και την Νταίζη έχει και τους Τσιπ και Ντέιλ στις πόρτες επιβίβασης και τα φτερά.

Έμπνευση από Disney και Star Wars

Για την κατασκευή του εξωτερικού του αεροσκάφους οι καλλιτέχνες χρειάστηκαν πάνω από 400 ώρες και 20 ημέρες για να ζωγραφίσουν στο χέρι τους ήρωες της Disney, σύμφωνα με την Alaska Airlines.

Οι ταξιδιώτες, σύμφωνα με το People, θα μπορούν να πετούν με το αεροπλάνο «Mickey’s Toontown Express» για τα επόμενα χρόνια.

Η Alaska Airlines και η Disney επέτρεψαν σε πολλές οικογένειες να ταξιδέψουν με την εναρκτήρια πτήση «Mickey’s Toontown Express», με προνόμια που περιελάμβαναν προτεραιότητα επιβίβασης για οικογένειες με παιδιά κάτω των δύο ετών, οικογενειακά καθίσματα χωρίς επιπλέον χρέωση και βιβλία ζωγραφικής.

Πέρυσι η εταιρεία παρουσίασε και το αεροσκάφος της με έμπνευση από Star Wars, ενώ διαθέτει και άλλα με τους χαρακτήρες της Disney και της Pixar από το Toy Story.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή