Μιλάνο: 71χρονος έπεσε στο κενό τη στιγμή που ξεκινούσε η έξωσή του — «Δεν άντεχα άλλο» έγραφε το σημείωμα

Ηλικιωμένος άνδρας 71 ετών αυτοκτόνησε σήμερα στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια έξωσης από το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε. Ο ηλικιωμένος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, μόλις χτύπησε το κουδούνι ο δικαστικός κλητήρας.

by Times Newsroom

“Συγγνώμη αλλά δεν αντέχω άλλο”, έγραψε σε σύντομο μήνυμα που άφησε πάνω στο τραπέζι. Λόγω της οικονομικής του κατάστασης δεν κατάφερνε πλέον να καλύψει τα έξοδα του ενοικίου.

Εθελοντές που βοηθούν πολίτες με χαμηλό εισόδημα οι οποίοι αντιμετωπίζουν το προβλημα της έξωσης, τονίζουν ότι το στεγαστικό πρόβλημα προσλαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις σε όλη την Ιταλία και καταγγέλλουν ότι έχει χαθεί πλέον η αλληλεγγύη και η κοινωνική ευαισθησία του παρελθόντος.

Σημειώνεται ότι στο Μιλάνο και στην ευρύτερη περιοχή του καταγράφονται τα υψηλότερα ενοίκια όλης της Ιταλίας και είναι σχεδόν αδύνατον, ιδίως για τους ηλικιωμένους, να ανταποκριθούν στο κόστος των μισθωμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή