Μουντιάλ 2022: H Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο γιόρτασαν με ένα φιλί τη νίκη της Αργεντινής

Η Μις Αργεντινή Μαριάνα Βαρελά (Mariana Varela) και η Μις Πουέρτο Ρίκο Φαμπιόλα Βαλεντίν (Fabiola Valentin) πανηγύρισαν τη νίκη της Αργεντινής στο φετινό Μουντιάλ με ένα φιλί και ανέβασαν τις φωτογραφίες στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram.

by Times Newsroom

H Mαριάνα, η οποία είναι από την Αργεντινή έγραψε στην ανάρτησή της: «Τι χρειάστηκε, τι υποφέραμε, τι απολαύσαμε και γελάσαμε. Κάθε στιγμή ήταν ξεχωριστή… από το να κρατάω το χέρι του έρωτα της ζωής μου καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα μέχρι να μοιραστώ το τελευταίο πέναλτι με τον πατέρα μου μέσω βιντεοκλήσης. Αυτό για την Αργεντινή είναι κουλτούρα, πάθος, χαρά και υπερηφάνεια, μεγάλη υπερηφάνεια, η ίδια υπερηφάνεια που νιώθουμε κάθε φορά που βλέπουμε την εθνική μας ομάδα να παίζει, αλλά αυτή τη φορά μοιραζόμαστε τη γιορτή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας. Ευχαριστώ τον Θεό που με έκανε Αργεντινή, ευχαριστώ την αγάπη μου @fabiolavalentinpr που ζει τη γιορτή μαζί μου και ευχαριστώ την εθνική μου ομάδα που είναι πολεμιστές. Η Αργεντινή είναι συναίσθημα, δεν μπορώ να σταματήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Μαριάνα και η Βαλεντίν – που στέφθηκαν Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο αντίστοιχα, το 2020, ζουν τον απόλυτο έρωτα ως παντρεμένο ζευγάρι. Οι δύο γυναίκες βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς ανακοίνωσαν τον Οκτώβριο τον γάμο τους, έχοντας κρατήσει κρυφή τη σχέση τους επί δύο χρόνια.

Η γνωριμία και ο γάμος

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν το 2020, όταν έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Grand International (MGI). Στο βίντεο 30 δευτερολέπτων που είχαν δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούμε όλη τη διαδρομή του ζευγαριού, από τη γνωριμία μέχρι την ημέρα του γάμου τους.

«Αφού επιλέξαμε να κρατήσουμε τη σχέση μας ιδιωτική, ανοίγουμε τις πόρτες μας σε μια ξεχωριστή μέρα. 28/10/2022» έγραψαν στην λεζάντα της ανάρτησης, προσθέτοντας emojis μιας καρδιάς, ενός δαχτυλιδιού και ενός αστεριού.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com