Μπάιντεν: Κάποιος να τον… προσέχει- Διάβασε οδηγία συνεργατών του όταν βράβευε τον Στόλτενμπεργκ

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν απέφυγε ένα σχεδόν καταστροφικό λάθος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς τους ηγέτες του ΝΑΤΟ την Τρίτη, καθώς τα μάτια του κόσμου τον παρακολουθούσαν για να κρίνουν την ικανότητά του να υπηρετήσει άλλα τέσσερα χρόνια στον Λευκό Οίκο.

by Times Newsroom

Ο πρόεδρος, διαβάζοντας εμφανώς από το ώτο κιου, διάβασε στον εαυτό του μια οδηγία τριών λέξεων καθώς απένειμε το Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας στον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ – αλλά σώθηκε από την απόλυτη αμηχανία από το χειροκρότημα του κοινού.

«Φωνάξτε τον στρατιωτικό βοηθό», είπε ο Μπάιντεν ενώ ετοιμαζόταν να απονείμει στον Στόλτενμπεργκ την υψηλότερη πολιτική διάκριση του έθνους.

Στη συνέχεια ο Μπάιντεν διόρθωσε γρήγορα τον εαυτό του, ενώ το πλήθος έπνιξε τη… γκάφα με ζητωκραυγές.

«Εμπρός στρατιωτικοί», είπε. Προχώρησε στην απονομή του μεταλλίου, κρεμώντας το στο λαιμό του Στόλτενμπεργκ, χωρίς κανένα επεισόδιο.

Ο Μπάιντεν αντιμετωπίζει μια δοκιμασία των αντοχών του με την έναρξη της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ την Τρίτη, όπου ψηφοφόροι στην Αμερική και ηγέτες από το εξωτερικό θα παρακολουθούν πώς αντέχει μετά τη συζήτησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ για το ατύχημα.

Ο πρόεδρος επιχείρησε να καθησυχάσει το κοινό κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης του Γιώργου Στεφανόπουλου στο ABC News. Ο Μπάιντεν ακουγόταν ραγισμένος καθώς επέμενε ότι η κακή του απόδοση στη συζήτηση οφειλόταν σε ένα απλό κρυολόγημα.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Στεφανόπουλου, ο Μπάιντεν είπε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί αν παρακολούθησε καν το ντιμπέιτ μετά τη διεξαγωγή του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com