Μπέος: Δεν θέλω αναβολή των δημοτικών εκλογών

Θέλει να κριθεί και κατά την διάρκεια της κρίσης από τους συμπολίτες του.

by Times Newsroom

Παρότι ο Βόλος σαρώθηκε από την κακοκαιρία Daniel, η οποία έχει χτυπήσει όλη τη Θεσσαλία, ο δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος δήλωσε το Σάββατο (09/09) πως δεν επιθυμεί την αναβολή των δημοτικών εκλογών 2023 που έχουν προγραμματισθεί για τις 8 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε: «Δεν είναι ώρα για κλάματα αλλά για λύσεις […] Θα χρειαστεί αρκετές μέρες, ακόμα και 15-20 μέρες, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές. Οι αγωγοί έχουν καταστραφεί ολοσχερώς έχουν γίνει κομμάτια».

Ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε ότι βρίσκεται στην περιοχή κυβερνητικό κλιμάκιο όπου καταγράφει τις ζημιές. Τόνισε ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να δώσει τον μισθό του για 6 μήνες, ώστε να βοηθήσει στην αποκατάσταση των έργων.

Τέλος, ο Αχιλλέας Μπέος, υποστήριξε ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μεταξύ άλλων, να μην αναβληθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς θέλει να κριθεί και κατά την διάρκεια της κρίσης από τους συμπολίτες του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com