Νέα Υόρκη: Σκηνές πανικού σε φεστιβάλ – Άγνωστος ο αριθμός των τραυματιών

 H τρομακτική στιγμή που πλήθος ανθρώπων που είχαν πληρώσει το εισιτήριο τους εισέβαλε σε φεστιβάλ

by Times Newsroom

Στο Φεστιβάλ Electric Zoo στην πόλη της Νέας Υόρκης ένα συμβάν άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους, όταν έγιναν μάρτυρες από την έφοδο ατόμων που ήθελαν να μπουν στον χώρο της συναυλίας. Οι επίδοξοι όρμησαν στην πύλη χωρίς να νοιάζονται για τους συμπολίτες τους, καθώς όλοι τους είχαν πληρώσει και τους είχαν απαγορεύσει την είσοδο

Το βίντεο από την πύλη δείχνει επίδοξους θεατές να τρέχουν προς το φεστιβάλ από ένα σημείο ελέγχου ασφαλείας αφού τους είπαν ότι η εκδήλωση ήταν γεμάτη.

Το φεστιβάλ έφτασε στη μέγιστη χωρητικότητα το βράδυ της Κυριακής «λόγω απρόβλεπτων συνθηκών», δήλωσαν οι διοργανωτές, καθώς υποσχέθηκαν να επιστρέψουν τα χρήματα σε όσους είχαν αποκλειστεί.

Οι θαυμαστές εξέφρασαν την οργή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας ότι ήταν η «χειρότερη εμπειρία φεστιβάλ» της ζωής τους και ζήτησαν να διερευνηθούν οι διοργανωτές.

Στο βίντεο φαίνονται άνθρωποι να πηδούν πάνω σε τραπέζια και να τρέχουν δίπλα από τους αστυνομικούς ασφαλείας. Δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή αν έγιναν συλλήψεις.

Το ABC New York μίλησε με θεατές του φεστιβάλ οι οποίοι χαρακτήρισαν το περιστατικό «αποτυχία».

«Είδαμε όλο τον εξοπλισμό, τις σκηνές, τέτοια πράγματα να γκρεμίζονται, οπότε δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Ήταν μια τρελή κατάσταση», είπε ο John McGuire.

«Και μετά από αυτό ήταν αδύνατο να φτάσω σε κανένα από τα σετ. Οπότε σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε κάλλιστα να φύγουμε από εκεί», είπε.

«Θα μας επιστρέψουν τα χρήματα που ξοδέψαμε, οπότε είμαι καλά όσο είμαστε ασφαλείς, άρα είμαστε καλά», είπε ο Cicero Clamor, ένας άλλος παρευρισκόμενος.

Κάποια στιγμή την Κυριακή έκλεισαν οι είσοδοι στο νησί Randall από τη γέφυρα Triboro – που χρησιμοποιείται για πεζούς και οχήματα.

Σε ένα tweet, οι διοργανωτές ζήτησαν «βαθιά» συγγνώμη για το χάος που ακολούθησε την τρίτη ημέρα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com