Ντόναλντ Τραμπ: Επεισοδιακή έναρξη της δίκης – Είπε «ρατσίστρια» την εισαγγελέα

Στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης έφτασε ο Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη του για απάτη ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων.

by Times Newsroom

Οι αρχές είχαν τοποθετήσει οδοφράγματα καθώς διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο ζητώντας τη φυλάκιση του, με τον ίδιο κατά την άφιξή του να αποκαλεί «ρατσίστρια την  γενική εισαγγελέα» μπροστά στις κάμερες.

Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι η ποινική υπόθεση ήταν μια επίθεση στην εκστρατεία του για τις εκλογές του 2024.

«Είναι μια προσπάθεια να με πληγώσει στις εκλογές», είπε ο Τραμπ. «Δεν έχει ξαναγίνει. Είναι απάτη. Είναι απάτη. Για να ξέρετε, οι οικονομικές μου καταστάσεις είναι εκπληκτικές», κατήγγειλε.

Μία ημέρα πριν τη δίκη, ο Τραμπ είχε δηλώσει «θα πάω στο δικαστήριο αύριο το πρωί για να παλέψω για το όνομα και τη φήμη μου ενάντια σε μια διεφθαρμένη και ρατσίστρια Γενική Εισαγγελέα, τη Λετίθια Τζέιμς, η οποία έκανε εκστρατεία για να «πιάσει τον Τραμπ».

«Αποτιμά το Mar-a-Lago, στο Palm Beach της Φλόριντα, στα 18 εκατομμύρια δολάρια, όταν αξίζει 50 έως 100 φορές αυτό το ποσό. Οι αποτιμήσεις του είναι ΑΠΑΤΕΣ με στόχο να παρέμβει στις εκλογές, και χειρότερα. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!! Τα λέμε στο δικαστήριο – Δευτέρα πρωί», πρόσθεσε σε αναρτήσεις του, ισχυριζόμενος ότι ο δικαστής Ενγκορόν υποτιμά το περίφημο κτήμα του Μαρ-α-Λάγκο.

Υπενθυμίζεται ότι τον συγκεκριμένο δικαστή τον έχει αποκαλέσει «απατεώνα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com