Ντόναλντ Τραμπ: «Θα με συλλάβουν την Τρίτη. Διαδηλώστε!» – Η αινιγματική ανάρτηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ η ανάρτηση του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι θα συλληφθεί «την ερχόμενη Τρίτη».

by Times Newsroom

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στα social media, ο Τραμπ υποστηρίζει θα συλληφθεί στο πλαίσιο της έρευνας για το ποσό που φέρεται να είχε καταβάλει στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

Στην ανάρτησή του ο Τραμπ αναφέρει ότι «ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών που προηγείται και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θα συλληφθεί την ερχόμενη Τρίτη».

«Διαδηλώστε, διεκδικήστε πίσω το έθνος μας» πρόσθεσε στην ανάρτησή του ο Τραμπ.

 

Αν και στην ανάρτηση δεν γίνεται καμία αναφορά στο γιατί θα γίνει η σύλληψή του, η νομική του ομάδα, όπως αναφέρει το CNN, περιμένει ότι αυτό θα γίνει σύντομα και ετοιμάζεται στο παρασκήνιο για τα επόμενα βήματά της. Σύμφωνα με το FOX η δίωξη που θα οδηγήσει σε σύλληψη θα αφορά πληρωμές που έκανε ως υποψήφιος πρόεδρος το 2016 για να εξασφαλίσει τη σιωπή ορισμένων ανθρώπων.

Σημειώνεται ότι έχουν περάσει περισσότερα από έξι χρόνια από τότε που οι δικηγόροι του Τραμπ φέρονται να πλήρωσαν στην Ντάνιελς συνολικά 130.000 δολάρια για να μην μιλήσει για τη σχέση τους, με τους εισαγγελείς της Νέας Υόρκης να εξετάζουν αν θα πρέπει, πλέον, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ να αντιμετωπίσει κατηγορίες.

Έτσι, ο Τραμπ υποστήριξε στον λογαριασμό του στο Truth Social ότι «το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν θα τον συλλάβει εντός ημερών». Χαρακτήρισε την έρευνα «διεφθαρμένη και άκρως πολιτική», αποκαλώντας την υποτιθέμενη πληρωμή των χρημάτων για σιωπή ένα «παλιό και πλήρως καταρριφθέν παραμύθι».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή