Ο δεύτερος γραμματέας της Λέγκα κατηγορεί ότι: «Οι Γερμανοί χρηματοδοτούν τους παράνομους μετανάστες»

Στόχος τους είναι σύμφωνα με τον Αντρέα Κρίπα να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις που δεν τους αρέσουν.

by Times Newsroom

Ο δεύτερος γραμματέας της Λέγκα, Αντρέα Κρίπα, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην υπόθεση που αφορά την χρηματοδότηση, από μέρους της Γερμανίας, ΜΚΟ και οργανώσεων οι οποίες δραστηριοποιούντα στην Ιταλία, με επιχειρήσεις βοήθειαςτων μεταναστών στην θάλασσα και την ξηρά.

Πιο αναλυτικά, ανεβάζοντας τους τόνους, ο Κρίπα δήλωσε: «οι Γερμανοί προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις μέσω των ΜΚΟ για να μας γεμίσουν παράνομους μετανάστες και να μειώσουν την δημοτικότητα που εξασφάλισε η κυβέρνησή μας από τους πολίτες».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «πριν από ογδόντα χρόνια η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να εισβάλει στις άλλες χώρες με τον στρατό, αλλά δεν τα κατάφερε. Τώρα χρηματοδοτούν την εισβολή των παράνομων μεταναστών, για να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις που δεν αρέσουν στους σοσιαλδημοκράτες».

Υπενθυμίζεται ότι και ο γραμματέας της Λέγκα και Ιταλός υπουργός Μεταφορών, Ματέο Σαλβίνι, τις τελευταίες ημέρες τάχθηκε υπέρ της χρήσης ιταλικών στρατιωτικών πλοίων, με στόχο να σταματήσουν οι αφίξεις μεταναστών στην Λαμπεντούζα. Σύμφωνα με πολλούς σχολιαστές, η Λέγκα, με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να αυξήσει τα ποσοστά της, ενόψει των ευρωεκλογών του ερχόμενου Ιουνίου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com