Ο Μπάιντεν πρέπει «να απαγχονιστεί δημοσίως», λέει ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Οι Ντιουκς»

Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες είδαν την απάντηση του Σνάιντερ πριν αυτή διαγραφεί

by Times Newsroom

Ένας τηλεοπτικός σταρ της δεκαετίας του 1980, που έγινε διάσημος με τη σειρά «Οι Ντιουκς» (The Dukes of Hazzard), στην οποία εμφανιζόταν μια Dodge Charger, που έφερε ζωγραφισμένη μια τεράστια σημαία της Συνομοσπονδίας των Νοτίων από τον αμερικανικό εμφύλιο, κατηγόρησε τον πρόεδρο Μπάιντεν ότι είναι προδότης και πρέπει να εκτελεσθεί δημοσίως.

Ο ηθοποιός Τζον Σνάιντερ, 63 ετών, απάντησε σε ανάρτηση που είχε κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μπάιντεν γράφοντας, «κ. Πρόεδρε, πιστεύω πως είσαι ένοχος προδοσίας και θα πρέπει να απαγχονιστείς δημοσίως. Ο γιος σου επίσης. Η απάντησή σου είναι…;»

Ο Σνάιντερ ήταν πρωταγωνιστής της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Οι Ντιουκς» (The Dukes of Hazzard), που εξιστορούσε τη ζωή και τις περιπέτειες δυο αδελφιών που ζούσαν σε μια φανταστική κομητεία της Τζόρτζια. Υποδυόταν τον Μπορεγκάρ «Μπο» Ντιουκ, ο οποίος είχε το ίδιο όνομα με τον στρατηγό του αμερικανικού Εμφυλίου Π. Τζ. Τ. Μπορεγκάρ.

Την ίδια ημέρα που έκανε την ανάρτηση, ο Σνάιντερ επελέγη ως επιλαχών στον τελικό του τηλεοπτικού διαγωνισμού τραγουδιού του Fox «The Masked Singer» (Ο Μασκοφόρος Τραγουδιστής). Εκεί εμφανίσθηκε ως ένα… ντόνατ που τραγουδάει.

Η ανάρτηση του Σνάιντερ απαντούσε σε μήνυμα του Μπάιντεν (από νωρίτερα την ίδια ημέρα), στο οποίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ καταφερόταν εναντίον του ρεπουμπλικάνου και πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, που είναι το φαβορί για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις εκλογές της ερχόμενης χρονιάς.

Ο Μπάιντεν ανέφερε πως ο Τραμπ «δημιουργεί πολλές απειλές για τη χώρα… αλλά η μεγαλύτερη είναι αυτή που δημιουργεί για τη δημοκρατία μας. Αν το χάσουμε αυτό, χάνουμε τα πάντα».

Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες είδαν την απάντηση του Σνάιντερ πριν αυτή διαγραφεί.

Μερικά ιντερνετικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως η Secret Service (Μυστική Υπηρεσία), η οποία είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια του προέδρου και της οικογένειάς του, έχει αρχίσει έρευνα για το θέμα.

Ο εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας, Στίβεν Κόπεκ, δήλωσε πως η υπηρεσία «έχει γνώση των σχολίων που έγιναν από τον κ. Σνάιντερ», όμως δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει πως διεξάγεται έρευνα, «διότι αυτή είναι η τακτική που εφαρμόζεται».

«Μπορούμε, ωστόσο, να πούμε ότι η Secret Service ερευνά όλες τις απειλές που σχετίζονται με αυτούς που προστατεύουμε», πρόσθεσε ο Κόπεκ.

Ο καλλιτεχνικός πράκτορας του Σνάιντερ και το πρακτορείο που τον εκπροσωπεί δεν απάντησαν άμεσα σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο Σνάιντερ ισχυρίσθηκε, μιλώντας στον ιστότοπο «Deadline», πως τα σχόλιά του παρερμηνεύθηκαν.

«Οπωσδήποτε δεν έκανα έκκληση για μια πράξη βίας ούτε απείλησα ένα πρόεδρο των ΗΠΑ, όπως είχαν κάνει πολλές διασημότητες στο παρελθόν», υποστήριξε. «Προτείνω να ξαναδιαβάσετε την ανάρτησή μου».

Ο ίδιος ανέφερε πως «δικαιούται» να έχει την άποψή του, προσθέτοντας πως «μερικοί από τους ηγέτες του έθνους μας στην Ουάσινγκτον έχουν χάσει το δρόμο τους».

Ο Σνάιντερ δεν είναι ο πρώτος διάσημος που δέχεται αντιδράσεις για δηλώσεις ή ενέργειες σε βάρος του εν ενεργεία προέδρου. Η ηθοποιός Κάθι Γκρίφιν είχε απολυθεί από το CNN, επειδή είχε αναρτήσει το 2017 μια φωτογραφία της, στην οποία κρατάει ένα ψεύτικο και ματωμένο κεφάλι του Τραμπ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com