Ο ουρανός «έβρεξε» πάνω από 1.000 νεκρά πουλιά στο Σικάγο – Έπεσαν μαζικά πάνω σε τζάμια επιβλητικού κτιρίου

Οι αρχές έχουν αναστατωθεί και αναζητούν λύση

by Times Newsroom

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Σικάγο, όταν περισσότερα από 1.000 πουλιά έπεσαν νεκρά από τον ουρανό, γιατί συγκρούστηκαν μαζικά πάνω σε ένα εμβληματικό κτίριο της περιοχής.

Σύμφωνα με το Insider πρόκειται για το κτίριο McCormick Place που χρησιμοποιείται και ως εκθεσιακό κέντρο για διάφορες εκδηλώσεις.

Έτσι, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου πολλά αποδημητικά πουλιά έπεσαν πάνω στα τζάμια του κτιρίου και σκοτώθηκαν. «Ήταν ο χειρότερος εφιάλτης σου», είπε χαρακτηριστικά η Christine Sheppard, διευθύντρια του American Bird Conservancy.

Με βάση το δημοσίευμα, δεν είναι η πρώτη φορά που αποδημητικά πουλιά σκοτώνονται στο Σικάγοεπειδή συγκρούστηκαν σε κάποιο ψηλό κτίριο. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που σκοτώνονται τόσο πολλά μαζικά, εγείροντας ανησυχίες.

Οι αρχές θεωρούν ότι το κτίριο πρέπει να φτιαχτεί από την αρχή και κυρίως να αφαιρεθούν τα τζάμια ή να τοποθετηθούν υλικά, που θα επιτρέπουν στα πουλιά να αντιληφθούν τα κτίρια, για να τα αποφεύγουν.

«Η λύση είναι να βάλουμε κάτι σε αυτό το γυαλί ώστε τα πουλιά να μπορούν να το βλέπουν και να το αποφεύγουν», είπε η Sheppard στο Insider.

Προσοχή. Ακολουθούν φωτογραφίες του Associated Press με τα νεκρά πτηνά:

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com