«Οι Έλληνες βρίσκουν τρόπους να εξαπατούν τους τουρίστες», σερβικό δημοσίευμα

Όπως αναφέρθηκε στη σερβική σελίδα Greece Live στο Facebook οι Σέρβοι πληρώνουν ζημιές στα διαμερίσματα χωρίς να τις έχουν κάνει.

by Times Newsroom

«Οι φετινές διακοπές στην Ελλάδα παρέμειναν κακή ανάμνηση για πολλούς Σέρβους. Υπήρξαν κλοπές αυτοκινήτων, διαρρήξεις αυτοκινήτων, ενώ πρόσφατα ένα σερβικό λεωφορείο είχε σοβαρό τροχαίο κοντά στη Θεσσαλονίκη», γράφει σερβικό δημοσίευμα που ακολουθεί άλλα που επικρίνουν τη συμπεριφορά των Ελλήνων στις διακοπές τους.

Έτσι, «Αρκετά ακριβά αυτοκίνητα πολιτών μας κλάπηκαν φέτος σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας. Ελάχιστα βρέθηκαν και μετά από αυτά τα γεγονότα, η ελληνική αστυνομία ανακάλυψε ότι οι ληστείες είναι συχνές, γιατί κλεμμένα αυτοκίνητα χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά μεταναστών και συχνά και για άλλα εγκλήματα.

»Οι τουρίστες μας εξαπατήθηκαν και όσον αφορά τη διαμονή, οπότε είτε ακύρωσαν την προηγούμενη ημέρα της αναχώρησης είτε ζήτησαν να καταβληθεί ολόκληρο το ποσό, αντίθετα με τη συμφωνία», γράφει η σερβική Novosti.

“Πλήρωσα την προκαταβολή των 180 ευρώ που ζητήσατε πριν από τρεις ημέρες, τα υπόλοιπα 310 ευρώ οφείλονταν κατά την αναχώρηση. Υποτίθεται ότι έπρεπε να φύγουμε απόψε, αλλά σήμερα το πρωί, μια μέρα πριν την αναχώρηση, μου ζήτησαν να πληρώσω ολόκληρο το ποσό για είπαν ότι άλλαξε η ρύθμιση. Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που ψάχνω για διαμονή σε γκρουπ. Προσέξτε» – γράφτηκε Σέρβος σε ομάδα πληροφοριών στα κοινωνικά δίκτυα

«Εξαπατούν στις ταμειακές μηχανές»

Δεδομένου ότι δεν ξέρουμε τη γλώσσα, φαίνεται ότι οι Έλληνες έχουν βρει έναν άλλο τρόπο να επωφεληθούν από τους τουρίστες. Σε αυτή την περίπτωση χτυπούν «σκληρό καρύδι».

«Δώστε προσοχή στα μεγαλύτερα ποσά των λογαριασμών σας όταν ψωνίζετε σε αγορές. Σήμερα αγόρασα ότι χρειάζομαι, δύο μπουκάλια νερό που δεν αγόρασα προστέθηκαν στον λογαριασμό μου. Ευτυχώς που ξέρω τη γλώσσα και της έδειξα ότι γράφει Nero, κοίταξε την τσάντα και μόλις είδε ότι δεν υπήρχε νερό μου επέστρεψε αμέσως 0,7€ με δήθεν συγγνώμη.

Δεν μπορούσε κατά λάθος να πληκτρολογήσει κάτι που δεν υπάρχει φυσικά, αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιεί καταστάσεις όταν δεν την κοιτάμε και πληκτρολογεί έναν κρυφό κωδικό.

Ζητώ από όσους πάνε εκεί (…) και ψωνίζουν, να σταματήσουν, γιατί δεν υπάρχει μόνο ένα κατάστημα στον οικισμό – έγραψε η Σέρβα Ατίνα, στην ομάδα πληροφοριών για διακοπές στην Ελλάδα.

Πληρώνουν για καταστροφές που δεν κάνουν…

Σε άλλο σερβικό δημοσίευμα σημειώνονται τα εξής:

Όπως αναφέρθηκε στη σερβική σελίδα Greece Live στο Facebook οι Σέρβοι πληρώνουν ζημιές στα διαμερίσματα χωρίς να τις έχουν κάνει.

Όπως οι βρύσες στο διαμέρισμα που τις είχαν βρει έτσι και τις πλήρωσαν όταν έφυγαν χωρίς να τις έχουν χαλάσει αυτοί.
Μάλιστα, όπως σημειώνεται, το ίδιο έγινε και με τους επόμενους που νοίκιασαν το διαμέρισμα, χρεώθηκαν και αυτοί 30 ευρώ επιπλέον, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

The Hellenic Information Team

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com